DJ KHALED objavio dvostruki singl “POPSTAR” & “GREECE” a u oba gostuje DRAKE

Dobitnik nagrade GRAMMY, muzički inovator, influenser i mogul i mega-producent, DJ Khaled vraća se na scenu ne jednim nego sa sva singla u kojima gostuje jedan od najpopularnijih svetskih repera, Drake.

Singlovi “POPSTAR”(feat.Drake)  i “Greece”(feat.Drake), objavljeni su u petak, na etiketi We The Best/Epic Records, a izvršni producentu su veoma mladi sinovi izvođača, Asahd i Aalam Khaled i najavljuju novi album KHALED KHALED koji će izaći uskoro!

Khaled je prvo na instagramu objavio moćno dizajnirane naslovnice singlova“POPSTAR”and “Greece.gde prva prikazuje jedan od najvećih grčkih simbola, sovu koja na Khaledovim leđima u kljunu drži zlatan ključ, kao simbol višegodišnjeg i moćnog partnerstva Khaleda i Drake-a, koje je, uz ove poslednje dve, do sada izrodilo čak šest zajedničkih numera: “I’m on One” [2011], “No New Friends” [2013], “For Free” [2016], “To The Max” [2017].

 

Singlove “POPSTAR” i “Greece” možete preslušati na linkovima:

https://DJKhaled.lnk.to/POPSTAR_GREECE
https://DJKhaled.lnk.to/POPSTAR
https://DJKhaled.lnk.to/GREECE

 

Khaled pravi izjavu sa ovim budućim hitovima. “POPSTAR” raskošno producirana epska numera reflektuje mesto svakog od dvojice muzičkih titana na muzičkoj sceni, dok je “Greece” rafinirana numera bogatog ritmai luksuznih stihova.

Iako su pušteni u petak, uspesi singlova već se naziru, “POPSTAR” je debitovala na mestu #1 kada su u pitanju noviteti na muzičkim servisima u Americi, dok su pesme zauzele #1 I #2 kanadske Top liste. Zanimljivo je da je pesma “Greece” na #2 mestu u trendingu u Grčkoj.

Najvažnije je da “POPSTAR” i“GREECE”najavljuju izlazak novog, dvanaestog po redu Khaledovog albuma, “Khaled Khaled”, koji će obeležiti njegov do sada najličniji albumi najkvalitetniji opus pesama, a takođe se čini da će u bliskoj budućnosti umetnik izbaciti karakterističnan prefiks DJ iz svog imena.

Na ovogodišnjoj dodeli GRAMMY nagrada 2020, Khaled je uzeo “gramofon” u kategoriji “Best Rap/Sung Performance,” za kompoziciju “Higher” [feat. Nipsey Hussle&John Legend], tako da je njemu uprkos svemu, godina počela itekako uspešno.

Spemite se za još jedan“another one”

 

O DJ Khaledu:

Od kada je lansirao svoju muzičku karijeru, pre dve decenije, DJ Khaled je do sada prodao 18 miliona singlova, 5 miliona albuma, a generisao je preko tri milijarde  streaminga svojih pesama. U svojoj skorašnjoj diskografiji zabeležio je dva singla koji su premašili dvostruki platinastitiraž, pet sa platinastim tiražem i osam koji su dostigli zlatni tiraž.  Dva albuma su mu debitovala na #1 mestu Billboardove liste najboljih albuma, i to jedan za drugim, “Major  Key”(2016)i“Grateful”(2017). Najuspešniji singlovi su mu: “I’m The One” [feat. Justin BieberQuavoChance the Rapper, & Lil Wayne] i “Wild Thoughts” [feat. Rihanna & Bryson Tiller]. Khaled vodi kuću  We The Best Music Group, koja ima ugovor sa EPIC Records, jedan je od najprodavanijih autora prema New York Times novinama, jedan je od sudija u gledanom šou na FOX-u, “The Four”,a Bono ga je predstavio kao prvog ambasadora projekta na društvenim mrežama, dok je jedan od nacionalnih zagovornika projekta Get Schooled.

 

 

Pratite DJ KHALED:

Instagram: https://www.instagram.com/djkhaled

Twitter: https://twitter.com/djkhaled

VEVO: http://www.vevo.com/artist/dj-khaled

Facebook: https://www.facebook.com/officialdjkhaled/

Snapchat: DJKhaled305

 

VestiArhiva vesti