Talentovani šesnaestogodišnjak THE KID LAROI objavio debi album F*CK LOVE

Talentovani šesnaestogodišnjak The Kid LAROI, objavio je debi album za Columbia Records. Rastuća kriva uspeha koja ga prati već nekoliko meseci kulminirala je izlaskom debi albuma sastavljenim od njegovih  mixtape traka,  F*CK LOVE . 

Iako tako mlad, LAROI je prošao kroz ozbiljno velika životna iskušenja o kojima otvoreno govori u svojim pesmama. Jedna od posebnosti ovog albuma je da je na njemu LAROI sarađivao sa sada već pokojnim Juice WRLD, na koga je gledao kao na prijatelja i mentora. Zajednički su radili numere  "Go" i "Tell Me Why".  

Ne sreće se svaki dan tinejdžer sa takvom samouverenošću i odlučnošću da postane deo rap kraljevske loze a sa takvom hrabrošću da to zaista i pokuša. Ali, cifre na muzičkim servisima govore u njegovu korist. Faktor koji mu u startu nije išao u prilog je čijenica da on nije Amerikanac, već Australijanac, po majci Aboridžanin, po ocu Francuz. Rođen i odrastao u Sidneju, LAROI se vrlo brzo našao na ulici, sa svim onim što ona nosi. Ono što ga je izvlačilo iz najdubljeg očaja bila je muzika, na prvom mestu Tupac, Erykah Badu, The Fugees, Lil Wayne i Kanye West. Nakon što je njegova pesma “Let Her Go” premašila 20 miliona pregleda, LAROI je zadobio pažnju industrije i sada je pred nama F*CK LOVE, album koji inkapsulira ljubav, bol i sve između toga, pa nije čudo što se The Kid LAROI našao među prvih deset na Billboardovoj listi i premašio preko 100 miliona strimova na muzičkim servisima (samo u Americi).

Video spot aktuelnog singla "Not Fair" režirao je Steve Cannon.

 

VestiArhiva vesti