Zabranjeno pušenje ima korona pozitivan hit!

Nakon 15 godina pauze, snage su ponovno udružili Sexon i Kurtović! A kada se njih dvojica spoje, uvek se desi neka magija. Ovaj put, magija leži u pesmi "Korona hit pozitivan".

Spot za pesmu „Korona hit pozitivan feat. Elvis J.Kurtović“ pogledajte na sledećem linku: https://youtu.be/4damiQWpV5o

 

Nova pesma legendarnog benda ima sve ono zbog čega ih publika voli - dobar ritam, zarazan refren i duhovit, autentični tekst. Nastala je jedno veče usred karantina, kada je Sejo shvatio da posle svega što je prošao u životu ne sme dobiti koronu jer ima loš imunitet.

 

Mislim da će se mnogi identifiikovati sa stihovima: "U mom gradu zagađen je zrak, imam masku, astmu i povišen tlak, u životu vazda volio sam slavlje, kafana je uzela mi zdravlje". Malo je reći da je pesma autobiografska, ona je nekako svačija, da ne kažem narodska. Još da se počne pevati po slavljima, pa gde će nam biti kraj. Bilo je sjajno ponovo raditi sa Elvisom J. Kurtovićem, a nema nas zajedno u kadru zbog socijalne distance koje smo se pridržavali skoro 15 godina. Srećom, nemamo virus, već  pesmu "Korona hit pozitivan" sa kojom ćemo, nadam se, zaraziti i publiku.“ – rekao je Sejo Sexon, frontmen Zabranjenog pušenja.

 

Zabranjeno pušenje se uskoro vraća koncertima a do tada poručuju svojim fanovima da se čuvaju i ostanu zdravi, zaraženi samo dobrom muzikom.

 

Pesmu „Korona hit pozitivan feat. Elvis J.Kurtović“ slušajte na streaming servisima:

 https://backl.ink/142558194

 

VestiArhiva vesti