Pred premijeru filma “Black Is The King” Beyoncé objavila album “The Lion King: The Gift (Deluxe Edition) ” !

“Black Is The King” je prateći dokumentarac koji je obeležio rad na muzičkom albumu za Disneyev animirani film “The Lion King: The Gift “, čija premijera je bila pre godinu dana. U njemu je učestvovala impresivna lista izvođača i kreativaca, među njima i reditelj Emmanuel Adjei (film “Shahmaran”), Blitz Bazawule (film “The Burial of Kojo”), Pierre Debusschere (“Mine” i “Ghost” video spotovi za Beyoncé), Jenn Nkiru (“BLACK TO TECHNO” film), Ibra Ake (kreativni direktor i producent spota “This is America” – Childish Gambino), Dikayl Rimmasch (“CACHAO, UNO MAS” film), Jake Nava (“Crazy in Love,” “Single Ladies,” “Partition” video spotovi za Beyoncé), kao i ko-reditelj i dugogodišnji saradnik Beyoncé, Kwasi Fordjour.

Film, koji se fokusira na Beyoncé, njenu muziku i učešće na soundtracku “The Lion King”, snimljen je na različitim atraktivnim lokacijama u Los Anđelesu, Njujorku, južnoj i zapadnoj Africi, Londonu i Belgiji. Sa svih ovih mesta dolazi neverovatna ekipa glumaca i plesača, koja je uticala na bogatu i vibrantnu koreografiju filma, praćenu neverovatnim vizualima.

Od večeras ovaj dokumentarac biće dostupan na servisu Disney+, uz originalne video spotove koji prate kompozicije “Brown Skin Girl”,(u kojoj se pojavljuje njena ćerka Blue Ivy), “Mood 4 Eva” i “My Power”.  Posebni gosti u filmu su manekenke Aweng Ade-Chuol i Adut Akech, supermodel Naomi Campbell, Beyoncina majka, Tina Knowles-Lawson, oskarovka Lupita Nyong, pevačica Kelly Rowland, kao i Pharrell, Jay-Z , i mnogi izvođači koji su gosti sarađivali sa pevačicom na albumu The Gift.

Na albumu koji prati dokumentarac Black Is The King, “The Lion King: The Gift (Deluxe Edition) “nalazi se 14 kompozicija sa albuma The Gift koji je pevačica objavila prošle godine, kao i dve bonus pesme “Black Parade” (produžena i standardna), kao i novi remiks “Find Your Way Back”.

Pogledajte najavu za film na instagram profilu Beyoncé OVDE.

 

 

REDOSLED PESAMA NA ALBUMUThe Lion King: The Gift (Deluxe Edition):

1. BIGGER

 2. FIND YOUR WAY BACK

 3. DON’T JEALOUS ME

 4. JA ARA E 

 5. NILE

 6. MOOD 4 EVA 

 7. WATER 

 8. BROWN SKIN GIRL       

 9. KEYS TO THE KINGDOM  

10. ALREADY

11. OTHERSIDE

12. MY POWER

13. SCAR

14. SPIRIT (From Disney’s “The Lion King”)

Bonus pesme:

 1. BLACK PARADE 

 2. FIND YOUR WAY BACK (Remix)

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.