Kako je novi singl TRAVISA SCOTTA postao finalni deo u slagalici novog filma CHRISTOPHERA NOLANA, “THE TENT”

Novo ostvarenje inovativnog reditelja Christophera Nolana, TENT dolazi u naše bisokope 3.septembra (Blitz) a već mesecima traje veliko uzbuđenje oko ovog filma, u kome glavne uloge imaju John David Washington i Robert Pattison. Muziku za film komponovao je Ludwig Goransson, ali za pesmu koja će izneti ovaj zamršeni i uzbudljivi triler , reditelj je angažovao rap izvođača Travisa Scotta.

“Njegov glas je postao je finalni deo jednogodišnje slagalice filma. Doprinos koji je dao uvidom u muzički i narativni mehanizam koji smo izgradili Goransson i ja, je neposredan, pronicljiv i dubok”, objašnjava Nolan.

Travis Scottu je ovo prvo iskustvo kreiranja muzike za film, a singl “The Plan” opisuje kao “relaksirajuću vožnju kroz prostor i vreme, koja omogućava mozgu da se pri tome postepeno opusti”.
Rođen pod imenom Jacques Webster, Travis Scott izbacuje rime i kreira bitove od svoje 13.godine. Ono što krasi i daje pečat njegovom stilu je ubrizgavanje sirove pank energiju u hladne, ambijetalne ritmove preko kojih su nabacane sekvencirane, isprekidane rime, onako kako to rade reperi u njegovom rodnom Hjustonu. Njegova finalna produkcija kombinuje lo-fi manir Kid Cudija i raskošnu grandioznost Kanya Westa.
Veliki proboj na muzičku scenu Travisa Scotta, usledio je nakon što se njegova traka našla na kompilaciji Cruel Summer, nakon čega je potpisao ugovor sa kućom Epic i produkcijski ugovor sa Kanye Westom , zahvaljujući kome je počeo da producirao pesme izvođača kao što su Kanye West, Big Sean i Jay-Z. 2015. objavio je debi album “Rodeo”, a 2018.”Astroworld”, album koji ga je katapultirao u muzičku stratosferu i zaseo na mestu #1 Bilboardove liste albuma, a doneo mu je i prvu nominaciju za nagradu Grammy.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.