MEDUZA potpisuje remix aktuelnog singla JOHNA LEGENDA „Wild“

Dobitnik 11 GRAMMY nagrada, dobitnik Oskara, Zlatnog globusa, Emmy i Tony nagrade, američki R’n’B i Soul pevač, John Legend dao je zeleno svetlo remiskovanoj verziji svog aktuelnog singla „Wild“. Remiks je uradio italijanski producentski trio sa jednom GRAMMY nominacijom, Meduza.

Originalna verzija „Wild“ nalazi se na poslednjem Legendovom albumu, „Bigger Love“ (Columbia Records/Menart), autori pesme su Legend, Jake Torrey, Sam Roman i TMS, dok je gitaru u numeri „Wild“ odsvirao Gary Clarke Jr. Spot „Wild“ u kome se pojavljuje porodica Johna Legenda, do sada je premašio 6.5 miliona pregleda. Sa albuma „Bigger Love“ do sada su skinuti singlovi: „Conversations In The Dark“, „Actions“, „Bigger Love“. Sedmim albumom u karijeri, na kome se nalazi 16 pesama, Legend je želeo da podseti svet na velokodušnost, radost, ljubav, nadu i nežnost. John Legend je prvi afroamerikanac koji je osvojio EGOT (odnosno nagrade Emmy, GRAMMY, Oscar, Tony).

Luca de Gregorio, Mattia Vitale i Simon Giani čine trio Meduza, čije pesme su neobilazni deo svake radijske A play liste ove godine a njihova dva singla „Pieces Of Your Heart“ feat.Goodboys, kao i aktuelni „Lose Control“ ft.Goodboys&Becky Hill ukupno su akumulirala preko 2 milijarde preslušavanja na digitalnim servisima.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.