Stigao je novi singl grupe Fluentes “Zadnji ljetni dan”

Pesma „Zadnji ljetni dan“ je najavna pesma za drugi, nadolazeći album „Putnici“ koji bi trebalo da izađe u oktobru. Pesma koja nam govori o tuzi i nostalgiji koja nas obuzme kad leto završi, kada se iz one čarolije odmora i dobrih vibracija vraćamo u svakodnevnicu koja je puna obaveza.

Na albumu „Putnici“ naći će se 12 pesama, od toga 5 novih, još neobjavljenih. Pesme su nastajale u periodu od 2017. godine pa sve do danas.

Album Putnici priča je o putovanju koje smo kao bend prošli u zadnje tri – četiri godine. Do pre četiri godine benda nije ni bilo, postojali su ljudi koji su samo prolazili kroz njega. Davor, Andrej, Tomo, Matija, Želja i ja smo iznenada i bez plana postali porodica. Počeli smo da putujemo kroz pesme i njihovo stvaranje bez zadrške i fige u džepu. Stvarali smo muziku u koju verujemo i koja je deo svakog od nas. Rezultat svega toga je ovaj album koji slika nas takve kakvi jesmo: često blesavi, nekada izgubljeni i bez cilja ali uvek čvrsto uvereni u ljubav i ljudsku dobrotu.“ – izjavio je Goran Bošković.

Pesmu „Zadnji ljetni dan“ slušajte i na streaming servisima.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.