STEPHEN PUTH objavio novi singl+video “WHOSE ARMS” feat SOFIA REYES

 

Pevač, kompozitor i multiinstrumentalista iz Los Andjelesa, Stephen Puth objavio je zavodljivi duet naslovljen “Whose Arms” sa pevačicom, kantautorkom i glumicom Sofijom Reyes. Magnetski privlačna kolaboracija nastavlja se na seriju uspešnih singlova kojima je Stephen Puth privukao pažnju javnosti, poput “Watching You Walk Away“,” Look Away” i “Crying My Eyes Out”.
 
Look Away” je posebno zanimljiva jer ju napisao i sa Stivenom ko-producirao, njegov poznatiji kolega izvodjač i rodjeni brat, Charlie Puth. Ova pesma se nasla na listi najslusanijih 40 pesama na pop radijima u Americi i po prvi put mu je donela gostovanje na američioj televiziji, u šou programu Live with Kelly & Ryan. Čitavo leto prošle godine Stiven je proveo na turneji po Americi, kao predgrupa pevačici Lizzo a video servis YouTube proglasio ga je “umetnik u u trending usponu koga treba pratiti”.
 

 


Više o STEPHENu PUTHu


Stephen Puth zna da su najsnažnije i najromantičnije pesme u čitavoj muzičkoj pop istoriji, tematski ljubavne. Pevač, tekstopisac i muzičar, Puth piše pesme koje se bave aferama srca. Tokom odrastanja razvio je ljubav ka klasičnoj rok muzici i slušao je legende kao što su Van Morrison, Led Zeppelin, The Beatles, Carly Simon, James Taylor, Otis Redding i Bill Withers. Završio je muzičku školu klavira, samouki je svirač gitare, igrom slučaja postao je unajmljeni kompozitor pesama za umetnike kao što su The Vamps, Pretty Much, Daniel Skye, Jack & Jack,  i Stanaj pre nego što je i sam odlučio da se ostvari u njihovoj ulozi. Kao potpisnik Arista Records, Puth se nada da će stvarati muziku koja će biti značajna slušateljima. « Životi većine ljudi sastoje se od standarnog kuća-posao rasporeda.Ono što može da učini razliku je muzika, nadam se da moje pesme pružaju ono što treba ljudima da preguraju dan«.  

Nešto više o SOFIJI REYES

Sofía Reyes je nedavno objavila “Echalo Pa’ Ca” nakon uspešnih singlova “1,2,3” sa Jason Derulo i De La Ghetto, odnosno  “R.I.P.” sa Anittom& Ritom Orom, sa kojima je dostigla platinaste tiraže. Sofia je prikupila preko milijardu streamova na servisu Spotify i isto toliko pregleda na YT kanalu. Deo je rijaliti serije “Latin Music Queens” koja se emituje na kanalu Facebook Watch svakog četvrtka. Dva puta je nominovana za She Latin American Music Awards, MTV Europe Music Awards, Latin GRAMMYs, Premios Juventud, itd.

Povežite se sa STEPHEN PUTH:
Official Website
Instagram 
Facebook
Twitter

Preporučujemo da pročitate

Nema komentara, budite prvi koji će dodati komentar!


Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *