Robbie Williams otkrio video spot CAN’T STOP CHRISTMAS!

Robbie Williams CAN’T STOP CHRISTMAS!

U duhovitom prikazu ovogodišnjeg Božića, Robbie se transformisao u britanskog premijera Borisa Johnsona!

Video spot na najbolji način predstavlja duh neobičnog Božića, po svemu neobične 2020.godine. Spot prati sarkastične stihove u duhu odgovornog ponašanja tokom pandemije a režirao ga je Dan Massie. U prvom delu spota Robbie nas dočekuje u svom domu dekorisanom za praznične dane, pored kamina i okićene jelke, a onda nas prebacuje u Downing Street gde britanski premijer drži konferenciju za štampu. U jednom momentu pridružuje im se, za zabavu spremna, Theresa May (bivša britanska premijerka).

Za potrebe ove pesme, Robbie je ponovo sarađivao sa svojim dugogodišnjim saradnicima i producentima, a to su  Guy Chambers i Richard Flack.

Svu pandemijsku frustraciju izrazili su stihovi koji podsećaju da su ove mizerne godine, uz obaveznu socijalnu distancu i  Zoom sastanke, najbolji božićni pokloni dezinfekaciona sredstva, kupljena putem online šopinga. Robbie je zaista savršeno prikazao Božić 2020, zamenivši nam strah  nadom, jer niko nam ne može uzeti božićne i novogodišnje praznike.

‘Can’t Stop Christmas’ se nalazi na deluks izdanju prazničnog albuma ‘The Christmas Present’ – dvostrukom albumu na kome se, uz obrade tradicionalnih božićnih pesama, nalaze i neke originalne kompozicije.

Fantastičan izbor gostiju na albumu, između ostalih čine: Rod Stewart, Bryan Adams, Jamie Cullum i Tyson Fury. Album je izašao prošlog novembra i našao se ubrzo na mestu broj#1 britanske liste albuma, zahvaljući čemu je Robbie Williams dostigao rekord Elevisa Presleya sa čak 13 (solo) albuma koji su se našli na vrhu te prestižne muzičke liste.

Album se pojavljuje u svim formatima, od kasete do vinila, a možete ga slušati i na svim streaming servisima ili ga pronaći u našoj online prodavnici.

Robbie je jedan od najnagrađivanijih muzičara na svetu, sa preko 80 miliona prodatih ploča. robbiewilliams.com


Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.