KINGS OF LEON dvostrukim singlom najavljuju osmi studijski album “WHEN YOU SEE YOURSELF”

KINGS OF LEON "WHEN YOU SEE YOURSELF"

Osmi studijski album KINGS OF LEON “WHEN YOU SEE YOURSELF”  izlazi 5.marta, a najavljuje ga dvostruki singl “THE BANDIT” i “100,000 PEOPLE”

Braća Followill, Caleb (gitara, vokal), Nathan (bubnjevi), Jared (bas) i Matthew (gitara)  najavili su izlazak osmog po redu studijskog  albuma grupe Kings Of Leon. Dobitnici nagrada Grammy, koji u svojoj diskografiji imaju višetruko platinaste  tiraže albuma, objavili su danas dvostruki audio komplet, u kome su osim vodećeg singla  “The Bandit” (kojeg prati i zvaničan video spot) fanovima ponudili još jednu novu pesmu,  “100.000 People”. Obe pesme će se naći na njihovom albumu When You See Yourself , koji će izaći 5.marta (RCA Records/Menart).

When You See Yourself  je snimljen u Nešvilu, u poznatom studiju Blackbird, a producent ploče je dobitnik nagrade Grammy, Markus Dravs (Arcade Fire, Coldplay, Florence + the Machine), koji donosi modernu evoluciju zvuka benda.

Novi album dolazi četiri godine nakon izlaska njihovog prethodnog albuma, WALLS, koji je debitovao na mestu #1 Billboard liste albuma. Bend već nekoliko nedelja otkriva deo po deo misterije koja okružuje novi album, a na njihovom sajtu su već u ponudi majice sa stihovima novih pesama, dok čitav prihod od prodaje majica sa natpisom “Hero-T-Shirt”  ide u fond Live Nation’s Crew Nation relief  čiji je cilj pomoć tehničkim i logističkim ekipama u muzičkoj industriji, koji su zbog pandemije bez posla već bezmalo godinu dana.

When You See Yourself – redosled pesama:

1.       When You See Yourself, Are You Far Away

2.       The Bandit 

3.       100,000 People

4.       Stormy Weather 

5.       A Wave 

6.       Golden Restless Age

7.       Time in Disguise 

8.       Supermarket 

9.       Claire and Eddie

10.   Echoing

11.   Fairytale

Album When You See Yourself  je moguće i unapred poručiti na linku https://www.whenyouseeyourself.com/ , a dok ne bude dostupan na našem tržištu, pronađite za sebe njihova prethodna izdanja u našoj online prodavnici.

O grupi Kings of Leon

Braća Followill koji čine grupu KOL objavili su sedam studijskih albuma:

Youth & Young Manhood (2003), 

Aha Shake Heartbreak (2004), 

-Because of the Times (2007), 

-Only by the Night (2008), 

-Come Around Sundown (2010),

-Mechanical Bull (2013),

-WALLS (2016)

Grupa Kings Of Leon  do sada je prodala preko 20 milliona ploča i preko 40 miliona singlova, širom sveta. Nominovana je za osam nominacija, a osvojila je tri Grammy nagrade, tri NME nagrade, dve nagrade BRIT i jednu Juno nagradu. Više puta su braća Followill  koncertno obišli planetu, svirajući po najpoznatijim dvoranama i arenama, a bili su i glavne zvezde festivala Bonnaroo, Lollapalooza, Austin City Limits, Glastonbury, itd. Još uvek čekamo da ih gledamo uživo na Exit festivalu.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.