Ray Dalton startuje ovu godinu sa novim hit singlom

Ray Dalton Don't make me miss you

Nakon velikog uspeha sa singlom “In My Bones” britanski pevač Ray Dalton startuje ovu godinu sa novim singlom, “Don’t Make Me Miss You”!

Ray Dalton Don't make me miss you“Svi svo prošli kroz to, zar ne? Zaslepljeni ljubavlju i vezani u nezdravom odnosu. Ova pesma je ljubavno pismo osobi koju želite ali nije dobra za vas, a svesni ste toga. Ovo je moja iskrena ljubavna himna, nekako se uvek nađem u toj situaciji kada je ljubav u pitanju”, priznaje Ray Dalton.

Ray Dalton nam donosi novu pop himnu i nastavlja stazom uspeha koju je pokrenuo singlom “Can’t Hold Us” u saradnji sa Macklemore & Ryan Lewis, koja je bila na mestu #1 Billboard liste, a bila je najstrimovanija pesma 2013 (Spotify). Dalton je takođe ko-autor pesme grupe Madcon, “Don’t Worry” i “Stronger” sa DJ Arty. Njegovi dance – pop singlovi prepuni soul zvuka, “IfYouFall” i “Bass Down” bili su dobro prihvaćeni ali je pravu pometnju, pogotovo u Evropi, napravio singl “In My Bones” koji je osvojio za tren Francusku, Nemačku, Poljsku, Švajcarsku i Austriju.

“Želim da ljudi budu povezani sa mojom dušom, mojim životom i mislima. Želim da kažu, sa njegovim pesmama mogu da slavim, plačem i pijem, Rej je moj najbolji prijatelj”, objašnjava Ray Dalton.

Preporučujemo da pročitate

Nema komentara, budite prvi koji će dodati komentar!


Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *