Znali smo je kao pevačicu grupe Detour – Gina pravi solo karijeru!

Gina Pepeo

Himna hrabrosti za početak Ginine solo karijere!

Onog trenutka kada je otpevala “Zaljubila sam se” i celokupna publika se zaljubila u Ginu Damjanović. Proteklih pet godina znali smo je kao pevačicu grupe Detour, a sada je došao trenutak da ovu Bračanku zaraznog osmeha prepoznatljivu po svojim kovrdžama i radijskom glasu upoznamo i kao kantautorku.

Vreme je da vam se predstavi Gina!

Giina Pepeo“U ljubavi je običaj da sve se pretvori u prah…”  Stihovi su pesme “Pepeo”  –  njenog singla prvenca za koji muziku , tekst i aranžman potpisuju sama Gina i Marko Bratoš, dok je za produkciju zaslužan Srđan Sekulović Skansi.

“Kako da si dozvolim da uzmem se i otplovim kad mislim da tonem prije nego zaronim?”

“U jednom trenutku sam uspela da ovaj osećaj pretvorim u stihove, na koje je došla muzika u kojoj sam ostavila sve svoje emocije. Trebala mi je hrabrost da to podelim sa vama.”  – izjavila je Gina predstavljajući nam pesmu koju od milja naziva “himna hrabrosti”.

Izuzetno radiofoničan zvuk i celina sastavljena od Gininih bliskih prijatelja i saradnika samo su neke od odlika pesme “Pepeo” koja će vas zasigurno navesti da ljubav prema Gini traje i u solo karijeri koja je pred njom…

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.