Purple Disco Machine novi singl “Fireworks”

Purple Disco Machine Fireworks

Nakon velikog hita “Hypnotized”, Purple Disco Machine objavio je novi singl, “Fireworks”.

U pitanju je internacionalna saradnja, u kojoj je nemački DJ i producent udružio snage sa Moss Kena-om, britanskim pevačem i kompozitorom, kantautorom,  i profilisanim njujorškim elektro duom, The Knocks. 

Purple Disco Machine Zajedno sa singlovima “Hypnotized” i “Exotica” , “Fireworks” će se naći na drugom studijskom albumu PDM, koji će izaći kasnije ove godine.

Prošle godine Purple Disco Machine izdvojio se kao vrlo profilisani elektroproducent sa preko 650 miliona streamova i skoro 8 miliona slušalaca svakog meseca na Spotify-u.

Purple Disco Machine je radio vrlo zapažene remikse za druge izvođače, kao što su: Dua Lipa, Mark Ronson, Foals, Calvin Harris, Fatboy Slim, Sir Elton John, Royal Blood, Lady Gaga & Ariana Grande, Duke Dumont, and Diplo & SIDEPIECE. Sa sruge strane, njegovi singlovi Body Funk’, ‘Dished (Male Stripper)’, kao i ‘Devil In Me feat Duane Harden & Joe Killington’, koji se nalaze na njegovom prvom studijskom albumu “Soulmatic” takođe privlače pažnju novih slušalaca.

Novi singl “Fireworks” je instant hit za plesne podijume, vedre produkcije, funky bas linije, seksi gitarskih upadica, tropical zvuka bubnjeva i neverovatnog vokala koga isporučuje Moss Kane. The Knocks zaokružuju ovu priču sa šarmantnim snimkom dečijih vokala koje su snimili u svom njujorškom studiju.

Pesma prati maštoviti i futuristički video spot , čiji je reditelj Greg Barth.

Preporučujemo da pročitate

Nema komentara, budite prvi koji će dodati komentar!


Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *