Ljubav na daljinu u očaravajućoj muzičkoj priči grupe “pocket palma”

pocket palma

Synth pop senzacija pocket palma neodoljivim singlom i spotom “daleki poljupci” najavljuje novi album!
 

Synth pop duo pocket palma (Anja Papa i Luka Vidović) eponimnim debitantskim albumom objavljenim u decembru 2019. godine, osvojio je slušaoce i kritičare, “zaradio” brojna priznanja i nominacije te su se istakli kao jedno od vodećih mladih muzičkih imena regionalne scene.

pocket palma

Na radost brojnih obožavatelja, ovaj kreativni duo predstavlja novi singl “daleki poljupci” kojim ujedno i najavljuju novi studijski projekat.

Ova pesma je nastala krajem leta prošle godine pod uticajem cele korona krize i govori o usamljenosti i udaljenosti. Radi se o Anjinoj autobiografskoj priči, ali u ovo doba kad smo svi nekako odvojeniji nego inače, mislimo da će se dosta ljudi moći povezati s njom.”, o inspiraciji iza pesme ispričali su Anja i Luka.

Raznovrstan muzički ukus kreativnog dvojca uticao je na svež zvuk novog singla:

pocket palma

“Muzika je malo drugačija od onog što ste navikli čuti od pocket palme, nastala je dosta pod uticajem Princea i Janet Jackson, ali i nešto novijih izvođača kao što su Duett i Yatte.“.

Pesmu “daleki poljupci” prati i neodoljivi video spot koji je režirao talentovani fotograf i snimatelj Benjamin Strike:
Ovo je drugi spot koji sam radio za pocket palmu i mogu reći da smo sad već jako dobro uigrani tim. Luka i Anja mi daju odrešene ruke oko svega, pristaju na gotovo svaku ideju koje se setim i jako sam sretan što se uz njih i ja mogu razvijati kao reditelj spotova. Mislim da smo videom uspeli dočarati temu pesme; Anjinu usamljenost i vezu na daljinu.”

Anja i Luka su puni planova i ambicija, a otkrili su i što od njih možemo očekivati u bližoj budućnosti:

“Ovim singlom najavljujemo naš novi album koji bi trebao izaći na jesen. Album je u principu gotov, još ga malo doterujemo ali se svakako možete radovati svim nadolazećim pesmama.”

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.