Rag‘n’Bone Man & P!nk u zajedničkom singlu “Anywhere Away From Here”

Rag‘n’Bone Man

Već izvesno vreme, Rag‘n’Bone Man najavljuje svoju saradnju sa američkom pevačicom i zvezdom, P!nk. Ona, takođe, singl najavljuje putem svojih društvenih mreža. Fanovi ovih super zvezda su jedva dočekali današnji petak i izlazak zajedničkog singla ‘Anywhere Away From Here’ .

Ova pesma će se naći na nadolazećem albumu Rag ‘n’Bone Man,  ‘Life By Misadventure’, koji će izaći 7.maja (Columbia).

Rag‘n’Bone Man Rag’n’Bon je ovu pesmu napisao sa grupom saradnika koju čine: Ben Jackson-Cook, Simon Aldred, Dan Priddy i Mark Crew, a pesma govori o neprilagođenosti: “When the lights go up/ I don’t think I told you… That I feel out of place,” peva RNBM. “Pull me underground/ Don’t know if you notice/ Sometimes I close my eyes and dream of somewhere else.”

O pesmi Rag’n’Bone Man izjavljuje:

“Ova pesma govori o iskrenoj želji koja se javi kada poželimo da pobegnemo iz neprijatne situacije, o ranjivosti sa kojom se svi suočavamo. Prava je čast imati P!nk u ovoj pesmi, drago mi je da je pristala da bude deo nje”.

P!nk je izjavila:

“Prvi put sam srela Rag’n’Bone Man-a u Evropi 2017, kratko nakon što sam čula i odmah se zaljubila u pesmu “Human” i njegov divan glas. Kada smo se upoznali, shvatila sam da je on divan i kao osoba. Od tada sam znala da želim da sarađujem sa njim. ‘Anywhere Away From Here’ nije mogla biti bolja pesma za nas, da je zajedno otpevamo. Počastvovana sam što sam deo ove saradnje”.

Reditelj spota . ‘Anywhere Away From Here’ je  Joe Connor (The Rolling Stones, Coldplay, Sam Smith), video je snimljen u pozorištu The Duke Of York’s Theatre, u srcu londonskog West Enda, a u njemu se sudaraju lepota divlje prirode sa snažnom izvedbom umetnika prepoznatljivih moćnih vokala.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.