Target objavio album „Krhko je znanje“ i spot „Kako spada“

Target

Posle 25 godina u repu, koje je proslavio sa mixtapeom, Target je objavio 6. solo materijal pod nazivom „Krhko je znanje“ (Menart), pokušavajući svojim prepoznatljivim rimama u “mladi gospodin” stilu konkurisati zahtevima novopečenih repera i trep zvuku.

Objavu digitalnog albuma prati i novi spot za prvi singl „Kako spada“ koji je režirao Mislav Peta Petek.

Teme na albumu su, ovaj put, posvećene Hip hop kulturi koju Target čuva i modernizuje repujući o veštini repovanja:

„Na “K’j ti je” s Danteom i naslovnoj traci “Krhko je znanje”, repujem o promeni pisanja RAP muzike sa “e” (rep, reperi) na “Mic masta T” ili u bettle stvarima kao “Opet smo u formi 2” sa Crneem i “Osjećaj me prati”.  Pesmu „Osjećaj me prati“  je producirao mladi sedamnaestogodišnji SYRS iz Xillersa, zg srednjoškolske grupacije u kojoj upotrebljava poznati refren legende zag repa Renmana. Na “Mane štani” u produkciji Dulee iz Morske Sobote (Slo)  se obračunavam se s “nekulturom” ponekih trep izvođača.“, priča Target.

Da napravi ovaj album, Mladi gospodin se odlučio nakon izlaska stvari sa karlovačkim producentom Stacom (Zakon braće) gde je u freestyle stilu pozvao “prave” hip hopere na lojalnost te je zaređao lirike koje svesno govore o važnosti Hip hopa i na globalnom planu. Iako preferira boom bap stil produkcije, na albumu se nalaze i stvari “Daleko od bratstva” sa Suicidalom i “Bez pameti” sa General Woom, sa kojima Target u trep stilu dopire do svesti slušaoca tvrdeći da je znanje ponekad stvarno krhko. Gledajući da se prikaže u pravom svetlu, Gospodin repa o početku stvaranja i prvim grupama na Beatovenov beat na “To je aaight” i opisuje scenu na Kickass-ovom “Kako spada” koja je zbog svoje dinamike i izabrana za prvi singl.

Ako se vodimo za početnom rimom na albumu “Mladi gospar nepotkupljiv, stil mu je neizustiv…”  Target je i ovaj put doneo dobar Hip hop i kako kaže, zapečatio karijeru svakom lažnom subjektu u rep svetu:

„Jer kako stare rime kažu “Jedno je rep, a ono drugo je pevanje, a moj rep je mir, ljubav i razumevanje!” Sta reći nego – Krhko je znanje! Pa da vidimo…“

Pesme na albumu su:

TargetKrhko je znanje

Osjećaj me prati

Opet smo u formi feat. Crnee

Kako spada

K’j ti je! feat. Dante

To je aight

Mic masta T

Daleko od bratstva feat. Suicidal

Mane štani

Bez pameti feat. General Woo

Zakon braće

Si za glazbu razbu? (DJ Jazz remix)

Album „Krhko je znanje“ dostupan je na digitalnim servisima a možete ga preslušati klikom na dugme na početku teksta!

Preporučujemo da pročitate

Nema komentara, budite prvi koji će dodati komentar!


Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *