2CELLOS obradili pesmu grupe IMAGINE DRAGONS

2CELLOS

2CELLOS su objavili proganjajuću obradu singla “Demons” grupe IMAGINE DRAGONS. Ovo je drugi singl i spot sa njihovog budućeg albuma koji će izaći ove godine.

Hrvatski duo 2CELLOS objavili su danas još jednu novu obradu, ovoga puta u pitanju je njihovo viđenje hit pesme grupe Imagine Dragons,  “Demons (Sony Music Masterworks). Ovo je već druga melodija sa njihovog budućeg albuma koji će obeležiti desetogodišnjicu njihove karijere.

2CELLOSSpot “Deamons” snimljen je u misterioznom bunkeru u Istri, a počinje snimkom zlokobnih vrata u sred šume.  HAUSER potom ulazi u kadar i vodi na put u nepoznato. Sledeće što vidimo su  Luka i HAUSER koji kao i uvek zanosno sviraju svoje instrumente u ovoj energičnoj numeri, dok se okolina oko njih sasvim stapa sa muzikom u napetom i uzbudljivom iskustvu

“Pokušali smo da pojednostavimo aranžman ove pesme, ali bez toga da ona izgubi na svojoj snazi”, objašnjavaju 2CELLOS i dodaju: “Uvek se trudimo da publika prepozna da je to naš aranžman bez preteranog dodavanja. Ovo je, po našem mišljenju, savršeni primer kompozicije koja je istovremeno emotivna, lepa i moćna. Tako mi to radimo”.

Eklektična internacionalna senzacija 2CELLOS, oborila je svet svojom verzijom “Smooth Criminal” Michaela Jacksona, a od tada je krenuo njihov vrtoglavi uspeh koji im je doneo preko 1.3 milijarde pregleda na YouTube kanalu, preko milijardu strimova na muzičkim servisima i ono najvažnije, preko skoro milion prodatih karata za koncerte koje su održali širom sveta.

Dvojica klasično obrazovanih čelista vinuli su svoj instrument u neslućene visine, rušeći granice između popularne i klasične muzike, obrađujući u svom stilu kako klasične kompozicije, tako i filmske teme, savremene pop i rok hitove.

Iza njih su rasprodati koncerti u najprestižnijim svetskim dvoranama, kao što su njujorški Radio City Music Hall, londonski Royal Albert Hall I sidnejska Opera House. Nastupali su sa poznatim muzičkim zvezdama kao što su: Steven Tyler, Andrea Bocelli, Red Hot Chili Peppers, Queens of the Stone Age i George Michael, a ično ih je odabrao Sir Elton John da ga prate na njegovoj turneji. Prvih deset godina je iza njih a 2CELLOS vredno rade da nastavljaju da dostižu nove stratosfere.

POVEŽITE SE SA 2CELLOS:

2CELLOS.com | Facebook | Instagram | Twitter | YouTube | TikTok

Njihova prethodna izdanja možete pronaći u našoj online prodavnici!

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.