Marko Tolja novom pesmom poručuje “Ovdje, danas”

MarkoTolja

Marko Tolja, nakon prelepe balade “Budi budna” sa kojom je osvojio srca publike, predstavlja vedru i optimističnu pesmu “Ovdje, danas!”.


Marko Tolja“Ovdje, danas!” zasigurno će upotpuniti brojne playliste ovog leta, a podseća nas na ono što često možda zaboravljamo –  vrednost življenja u trenutku:
‘Ovdje, danas!’ je upravo ono što se iz samog naslova može zaključiti – bitno je samo ovde i danas! Nije važna ni prošlost ni budućnost. Imamo samo sadašnjost na raspolaganju i nemojmo dozvoliti da nam svađa, loš dan, grubi pogled, pa na kraju i pandemija, to pokvari.

Kao što je prošle godine  “O tebi ovisan” bila moja doza pozitive protiv svih nevolja koje su nas zadesile, ova pesma mogla bi komotno biti nastavak te priče. Ovo je priča o pozitivi, prijateljstvu, ljubavi, druženju i prepuštanju trenutku. Jer kada sve saberemo i oduzmemo, živimo samo “ovdje i danas” i tako iz dana u dan.”, o pesmi je ispričao Marko.

Marko je na pesmi okupio vrhunske muzičare; Elvisa Stanića na harmonici, Ivana Popeskića na klavijaturama i programiranju, gitare i mandoline odsvirao je Ivan Pešut, bas Henry Radanović, bubnjeve Branimir Gazdik, a prateći vokal otpevala je Martina Majerle.

Muziku i tekst pesme “Ovdje, danas!” napisao je Marko Tolja, a aranžman potpisuje Ivo Popeskić.


Marko ToljaSpot za novi singl Marka Tolje “Ovdje, danas!” sniman je u Omišlju na otoku Krku. Zaslužni za spot su već dobro poznati Lumiere production koji su s Markom sarađivali na već velikom broju njegovih spotova. Glavnu ulogu, uz Marka, dobila je mlada rediteljka i glumica Arija Rizvić koja se sjajno uklopila u retro –  mediteransku estetiku i priču koja obieležava celkupan video.

Uvek sam srećan i ponosan kada kroz svoje spotove mogu pokazati lepote svog rodnog kraja i uz to nekim novim, mladim licima dati prostora. Pokušali smo dočarati atmosferu pesme kroz simpatičnu ljubavnu priču u kojoj Arija glumi nedodirljivu “Femme Fatale”, a ja uličnog svirača do ušiju zaljubljenog u tu nedostižnu lepoticu. Naravno, tu je i moj nezaobilazan bend, ovoga puta pojačan sa sjajnim Elvisom Stanićem.” – komentarisao je Tolja.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.