Nikad izazovnija Gina predstavila letnji singl!

Gina

“Rekla sam – nikad ti ne lažem,

E pa lagala sam. Priznajem kradem ti odjeću…”

 

Koliko puta vas je baš miris odeće podsetio na voljenu osobu?

 

GinaOva, svima nam poznata, životna tema postala je inspiracija za pesmu “Miris tvoje majice” koju potpisuju Gina Damjanović i Marko Bratoš, autori velikog hita “Pepeo” koji nas je u proteklom periodu upoznao sa jednom novom, zrelijom Ginom.

Bračanka koju već svi prepoznajemo kao radijski glas ili vokalnog trenera, marljivo gradi i svoju muzičku karijeru započetu u grupi Detour, a koja se sada nastavlja kroz samostalan kantautorski rad. 

Zarazna melodija i pravi letnji zvuk odličje su pesme “Miris tvoje majice” koja u video priči koju potpisuje Dinko Šimac donosi i jednu izazovniju Ginu koja svojom energijom pleni kroz svaki kadar ovog spota. 

Zanimljivost je da je na spotu sarađivala i set dizajnerka Tena Krajačić koja je radila na nekim od najvećih hollywoodskih setova kod nas (McMafia, The Hitman’s Wife’s Bodyguard), te je u jednoj istarskoj vili stvorila zanimljiv životan prostor koji nakon burne noći postaje poprište duhovitog jutra. “Miris tvoje majice” će vas sigurno navesti da se ponovo zaljubite – kako u pesmu tako i u Ginu!

Preporučujemo da pročitate

Nema komentara, budite prvi koji će dodati komentar!


Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *