HVME udružen sa 24KGoldn u novom hitu “Alright”

HVME

Višestruko platinasto tiražan DJ i producent  HVME udružio se sa američkom zvezdom u usponu 24KGoldn u zajedničkom, obećavajućem singlu “Alright” u kome gostuje član trap trija Migos, Quavo.

 

Novi singl nosi veliku odgovornost jer je njegov prethodnik, “Goosebumps” postao internacionalni dance hit, sa prikupljenih preko 350 miliona strimova i ostvarenim zlatnim ili platinastim tiražima u 20 različitih zemalja. To nije prošlo neopaženo kod originalnog autora, Travisa Scotta koji mu  je odobrio status zvaničnog remiksa.

HVMENovim singlom HVME ostaje veran rapu, što potvrđuje saradnjom sa značajnim RAP/R’n’B igračima, kakvi su 24Kgoldn i Quavo.

“Alright” donosi pozitivnu energiju, a bazirana je na semplu poznatog hita iz 2018. godine, “Was du Liebe nennst” nemačke rap legende, Bausa.

“Goosebumps” je bila moja ulaznica za karijeru i život o kakvom sam sanjao”, priznaje otvoreno HVME i dodaje: “Ona mi je dokazala da verujem u nemoguće. U pesmi “Alright” možete pratiti moj razvoj u produkciji na način i sa zvukom koji volim. Uzbuđen sam što to mogu da podelim sa svetom”, kaže HVME.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.