Dejan Gvozden predstavlja video spot singla “SVEDOK JUTRA”

Gvozden

Dejan Gvozden ovih dana privodi kraju snimanje svog prvog solo albuma čiji izlazak sa nestrpljenjem očekujemo.

 

Do sada smo mogli da čujemo dva singla:  “Svedok jutra” i  “U tvojim očima”, koji nagoveštavaju da će budući album biti višeslojna, raznovrsna i punokrvna pop pesmarica.

Dejan GvozdenPrvi spot “U tvojim očima”, izašao je zimus, a za retro disko pop numeru, “Svedok jutra”, Dejan Gvozden je čekao dugo toplo leto. Prava letnja kompozicija dobila je svoju romantičnu vizuelnu pratnju, snimljenu u bajkovitim predelima Stare planine.

Odabrane lokacije spota, Garni hotel Mali Predah i prelepi pejzaži Stare planine, verno dočaravaju realnu ljubavnu priču. Pored Gvozdena, u spotu se pojavljuje i njegova supruga, modna dizajnerka Vladana Veljković.

Dejan GvozdenZa režiju, snimanje i montažu bio je zadužen Dragan Ristić, za  stajling Vladana Veljković, a aranžman i pesmu  uradio je Dejan Gvozden u saradnji sa muzičarem Vladislavom Dopudjom.

Divna atmosfera je vladala na setu. Zaista smo zadovoljni i zahvalni svima koji su učestvovali i podržali našu kreativnost. Prve reakcije su odlične, drago nam je da se spot dopada publici” – izjavio je Dejan.

Solo album Dejana Gvozdena će izaći na jesen u izdanju Menarta, a njegov matični bend Kristali  nastupaju 20.avgusta na Beer Festu.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.