“DiE4u”je novi singl grupe Bring Me The Horizon

Bring Me The Horizon

Bring Me The Horizon nastavljaju veoma vešto planiranu sledeću seriju uspešnih EP izdanja novim singlom ‘DiE4u’, koji je deo druge faze  kampanje POST HUMAN EP- ja (RCA).

 

Novi singl je još jedno futurističko emo remek delo petorke iz Šefilda, a za režiju spota ponovo je bio zadužen frontmen Oly Sykes, koji je ovaj spot snimio u Kijevu.

“DiE4u” je pesma o toksičnoj opsesiji, porocima kojih se ne možemo osloboditi. Mislim da je dosta ljudi prošlo kroz slične borbe dok su bili u karantinu, kada dođete lice u lice sa samim sobom i vidite ko ste zapravo i šta vam je važno. Za mene je ova pesma i trijumfalna i emotivna jer govori o tome da je vreme da postanemo bolje osobe. Takođe, povezuje dublje teme koje se tiču pojedinaca u društvu, našeg ponašanja ka drugima i ka svetu”, objašnjava Oli Sykes.

Nedavno je bend proslavio mesto br. 1 na britanskoj listi sa EP ‘POST HUMAN: SURVIVAL HORROR’, koji je do sada zabeležio preko 450 miliona strimova a prodat je u preko 300.000 primeraka. Ovo izdanje im je donelo i visoke ocene muzičke kritike.

Bring Me The Horizon kreću na rasprodatu turneju po Britaniji, a prvi nastup im je 20.septembra.

Sa ovakvim vrhuncem godine, uznos benda u stratosferu se sigurno nastavlja i u narednoj.

Preporučujemo da pročitate

Nema komentara, budite prvi koji će dodati komentar!


Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *