“Ova ljubav” Marka Tolje dobila je očaravajući video spot

Marko Tolja Ova ljubav
Dirljiva balada “Ova ljubav” Marka Tolje sa kojom su se mnogi poistovetili već na prvo slušanje, sada je dobila i video spot koji, naprosto, očarava.

Marko Tolja Ova ljubavUvek pišem o situacijama koje sam proživeo ili koje je proživeo neko meni blizak. Ovo je upravo takva priča. Poznanik, koji se oženio za ljubav svog života, bio je primoran uskoro da ode u inostrantvo, “trbuhom za kruhom” i ostaviti porodicu na neki duži period. Neverovatno me pogodila njegova priča i tako je nastala “Ova ljubav”.

Još od samih početaka pisanja mi je bila nekako posebna, a i prve reakcije publike su neverovatno pozitivne. Možda zato što je svako od nas imao takvu priču u svojoj blizini ili ju je i sam, nažalost, proživeo. Ali to je i pesma o nadi i pozitivi. Jer prava ljubav će pretrpeti i najteže udarce i kako i stih kaže: ‘Ova ljubav ima snage da i vrijeme porazi!‘ “, ispričao je Marko.

Marko Tolja Ova ljubavNeodoljivi video spot koji je upotpunio ovu muzičku priču potpisuje Lumiere Production, a glavne uloge odigrali su talentovani glumci Deni Sanković i Marina Musulin.
Muziku i tekst pesme “Ova ljubav” potpisuje Marko Tolja, a aranžman Ivan Popeskić.

“Ova ljubav” dostupna je na svim streaming servisima.

Preporučujemo da pročitate

Nema komentara, budite prvi koji će dodati komentar!


Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *