LITTLE MIX proslavlja prvih deset godina best-of albumom

Little Mix
Globalno najpopularnija ženska pop grupa, Little Mix, objavila je album najvećih dosadašnjih hitova , “Between Us” (Sony Music UK).

 

Little MixPosebni bonus od pet novih pesama otvara novo poglavlje u karijeri ove grupe koja sada nastavlja kao trio!

Little Mix ove jeseni obeležavaju ozbiljan jubilej, deset godina postojanja i baš tim povodom nedavnoje izašao  album njihovih najvećih hitova “Between Us”. Na albumu se nalaze singlovi koji su zaposeli vrh britanske liste singlova: “Wings”, “Black Magic”, “Shout Out To My Ex” i “Sweet Melody”, ali i veliki hitovi “Touch”, “Move”, “Power”, “Salute” i “Heartbreak Anthem”. Pravi poklon vernim fanovima je dodatak od pet novih kompozicija  koje su devojke   snimile u proteklih par meseci, po prvi put kao trio.Među novim pesmama nalazi se i aktuelni singl grupe,”No”.

Little MixSingl “No”  zajedno su napisale Jade, Perry i Leigh-Anne u saradnji sa hitmejkerima, Kamille, MNEK i Tre Jean-Marie. To je moderni electro-pop banger, koji dolazi sa remiks verzijom koju potpisuje Galantis.

Znale smo da ova pesma mora biti singl. To je klasična Little Mix numera, ali donosi i neke nove elemente“, objašnjava Leigh-Ann.

I posle deset godina, volimo da budemo  u studiju i snimamo nove stvari pogotovo kad je u pitanju pesma koja je tako kreativna i puna energije kao što je “No“”, izjavila je Perry Edwards.

 

LITTLE MIX – BETWEEN US (deluxe verzija) redosled pesama:

Little Mix1.Shout Out to May Ex

2.Black Magic

3.No (Explicit)

4.Touch

5.Love (Sweet Love)

6.Wings

7.Woman Like Me (Explicit)

8.Power

9.Sweet Melody

10.No More Sad Songs

11.DNA

12.Secret Love Songs

13.Move

14.Salute

15.Break Up Song

16.Between Us

17.Secret Love Song, Pt.II

18.Holiday

19.Hair

20.Reggaeton Lento (Remix)

21.Confetti (Explicit)

22.Heartbreak Anthem

23.Kiss My (Uh Oh)

24.Cut You Off

25.Trash

26.Wasabi (Explicit)

Little Mix će narednu, 2022. godinu provesti na putu sa “Confetti” turnejom. Grupa je upravo nagrađena MTV EMA 2021 nagradom za najbolju britansku & irsku grupu.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.