Najintimnija pesma Nine Badrić otkriva njene najdublje emocije

Nina Badrić

Uoči izlaska The best off albuma omiljena diva objavila novi singl “Pamtim”.

 

NinaKraj godine donosi jednu od najlepših pesama, baladu koja će zasigurno još godinama biti himna neuzvraćene ljubavi – predivan singl “Pamtim – dive Nine Badrić. Pesma je nastala u saradnji sa Predragom Martinjakom, a Nina Badrić već tradicionalno potpisuje stihove za koje priznaje da su se već duže vreme ‘kuvali’ u njoj.

Pesma “Pamtim” je moja najintimnija pesma do sada. Doslovno se napisala sama. Ja sam samo bila tu da uzmem papir i olovku jer “Pamtim” je sama pala iz duše. Emotivno sam je proživela jer je meni poznato o čemu govori. Sve što se taložilo u meni izašlo je sa njom napolje. Pokupila je iz mene sve emocije kao sunđer, a ja verujem da će i publika prepoznati tu emociju i pronaći svoju ličnu vezu sa njom.” – rekla nam je Nina.

NinaOvako lična pesma trebala je i savršenu muziku koja bi je pratila, a Nina je za ovaj zadatak pronašla  najboljeg partnera – dugogodišnjeg saradnika Predraga Martinjaka koji sa njom potpisuje muziku.

“Hvala Predragu Martinjaku koji me savršeno prati već godinama u stvaranju muzike i koji ima veliko poverenje u sve što zajedno radimo.” – rekla je Nina.

Spot za pesmu režirao je Dario Radusin, a pesma će svoje mesto pronaći i na novom albumu Nine Badrić koji izlazi 10. decembra. Radi se o The best off CD-u – Dani godine koji obuhvata Ninine najveće hitove od 2014. godine do danas.

Album će u prodavnicama biti na raspolaganju od 13. decembra, a na streaming servisima dostupam je već 10. decembra. A osim promocije nove pesme i albuma, Ninu čekaju i brojni nastupi u decembru a već 13. i 14. decembra nastupa u Beogradu u centru Belekspo sa Vladom Georgijevim.

Pesma “Pamtim” dostupna je na svim streaming servisima.

Preporučujemo da pročitate

Nema komentara, budite prvi koji će dodati komentar!


Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *