Adele predstavila drugi spot sa albuma “30”

Adele

Globalna superzvezda Adele, objavila je drugi video spot sa aktuelnog albuma “30”- za pesmu “Oh My God”.

 

AdeleOvaj spot predstavlja nastavak saradnje sa rediteljem Semom Braunom (Sam Brown) koji je režirao i video hit singla “Rolling In The Deep” (2010).

Energija i mirovanje kao deo koreografije  spota naglašavaju neposredan i zavodljivi ton pesme u kojoj Adel tvrdi “znam da je pogrešno, ali želim da se zabavim”.

Četvrti studijski album pevačice, „30“,  nastavlja da dominira svetskim top listama i već je zvanično deklarisan kao trostruko platinasti u Americi i dvostruko platinasti u Ujedinjenom kraljevstvu, Irskoj, Francuskoj i Koreji.

To je ujedno i najprodavaniji album čitave 2021. godine, iako je izašao u novembru. Na mestu #1 Bilbordove (Billboard)  liste  proveo je osam nedelja. Prvi singl sa albuma “Easy On Me” je još uvek na mestu #1 na najslušanijim radio stanicama u Americi već šest nedelja, čime je oborio Adelin rekord za pesmu “Rolling In The Deep” koja je svojevremeno provela pet nedelja na toj poziciji.

Ovog januara Adele će započeti sa najavljenim šou koncertima u Las Vegasu, “Weekends With Adele” koji će se održavati u dvorani Colosseum u hotelu Ceasers Palace.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.