Novi singl Jelene Bjeković, moćna balada “Kako to”

Bjeković
Pevačicu, kantautorku i gitaristkinju, Jelenu Bjeković prvi put smo vam predstavili jesenas, kada smo objavili njen prvi singl, “Dala sam sve”

 

BjekovićU međuvremenu, Jelena i Menart su odlučili da nastave saradnju koja će u budućnosti, rezultirati njenim prvim studijskim albumom.

Ova mlada umetnica  poseduje izražajan i snažan vokal, a osim što izvrsno svira gitaru i komponuje, piše svoje pesme inspirisane pop i rok muzikom osamdesetih.

Predstavljamo vam novi Jelenin singl, moćnu ljubavnu baladu “Kako to”.

O tome kako je nastala ova pesma, Jelena Bjeković kaže:

“Pesma je nastala tokom 2021. godine. Prožeta je jakom emocijom, čiju dinamiku prati moćan aranžman na kojem sam radila zajedno sa producentom Nikolom Radivojevićem.

Tekst i muziku sam napisala ja, ali kako bi pesma dobila konačan oblik u velikoj meri su doprineli sjajni muzičari koji su saradjivali sa mnom, poput Lazara Arsovića, čije gitarske fraze pesmi daju potrebnu jačinu u pravim momentima.

Bjeković

Takođe, bila mi je velika čast da je jedan od najboljih džez pijanista na ovim prostorima i moj dragi prijatelj Aleksandar Jovanović Šljuka učestvovao u upotpunjavanju melodije kroz svoje maestralne klavirske deonice.

Spomenula bih još i dvojicu virtuoznih mladih muzičara Aleksu Milijanovića (bubanj) i mog dragog druga Branka Vučetina (bas), koji su bili zaduženi za ritam sekciju.

Spot je snimljen krajem prošle godine u Kovinu, gde je bilo jako zanimljivo snimati kako zbog krajolika, tako i zbog velike hladnoće napolju (oko – 10 °C), što je nekako sve doprinelo setnoj atmosferi koju pesma nosi. Kao i prethodni spot za pesmu ”Dala sam sve”, i ovaj potpisuje režiser Dragan Jereminov”.

Premijera spota zakazana je za večeras u 21h na YT kanalu Jelene Bjeković.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.