The Bastardz i nestašni Davor Gobac poručuju: “Sve je lako kad si gad”!

Gobac

Sve je lako kad si gad” nova je  pesma grupe The Bastardz u kojoj se funk legendama pridružio neponovljivi Davor Gobac.

“Reč je o dance soul funky  numeri sa  blues/rock uticajima u kojoj se Gobac, kao rasni rock vokal, odmah savršeno snašao. Odluka o duetu sa Gobcem je pala još u vreme dok je pesma bila u demo fazi bez teksta. Naime, bendu je odmah bilo jasno da bi upravo Gobac bio odličan izbor za ovu pesmu, a obzirom na dugogodišnje prijateljstvo sa članovima benda kao i senzibilitet pesme u kojoj su se i bend i vokalni solista našli, Gobac je to odmah prihvatio.”, ispričao je šef Bastardza Zoran Jex Jaeger.

The Bastards_Gobac“Sve je lako kad si gad” je prva službena saradnja Davora Gobca i benda The Bastardz, Sarađivali su ranije u projektu Dino Dvornik Tribute Band, a Dvornikova pesma “Sretan Božić, Sretna Nova Godina” je autorski rad Dina Dvornika, Davora Gobca i Jexa Zorana Jaegera.

Konačno prava saradnja sa mojim prijateljem Jexom i njegovim Bastardzima. Pesma “Sve je lako kad si gad’ je jedna šaljiva i poučna pesma koju smo lako realiovali i napokon se rodila naša prva saradnja.“, izjavio je Davor Gobac.

Pesma “Sve je lako kad si gad” snimljena je u dve verzije, radio edit i extended, a, tu je i instrumentalna verzija pod nazivom “Gad”.

The Bastardz_Gobac“Na novoj su pesmi svirali i pevali Alen Sveto na bassu, Gojko Tomljanović na klavijaturama, pevačica Tasha Nataša Petric, bubnjar Damir Šomen i na saksofonu, ovogodišnji dobitnik nagrade “Status”, Ivek Premelc, što je stalna postava Bastardza, a kao poseban gost uz, naravno, Davora Gobca, klavijature svira stari saradnik i prijatelj Bastardza, osnivač londonske world fusion grupe  Voices of Nature, Andrej Koy Kljaković. Sve je to lepo izmiksovao prijatelj, saborac i saradnik Oleg Colnago.”, rekao je Jex.


Pesmu prati zanimljiv i duhovit video spot koji režijski potpisuje Hrvoje Banić (MIB produkcija), a u kojem nestašni Gobac po centru grada Zagreba smišlja šale za prolaznike, a deci krade sladolede i trotinete. Na snimanju spota vladala je prava porodična atmosfera zahvaljujući Jexovoj deci Moni i Berniju koju su odigrali svoje prve glumačke uloge:

“Moja kćer Moni je shvatila glumački poziv ozbiljno i na nivou odglumila svoju ulogu, a moj sin Berni nije baš bio oduševljen što mu prema scenariju Gobac mora ukrasti trotinet, a to mu je i jako dobro zapamtio.”, našalio se Jex.


Pesma “Sve je lako kad si gad” dostupna je na svim streaming platformama.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.