Lucija Šerbedžija predstavlja novi singl “Vrijeme za istine”

Šerbedžija
Nakon što je  krajem prošle godine zakoračila u pevačke vode singlom “Vodi me”, slavna glumica Lucija Šerbedžija predstavlja novi singl “Vrijeme za istine” (Aquarius Records).



Lucija potpisuje tekst ove intrigantne pesme koju je posvetila svojoj deci:
ŠerbedžijaReči za pesmu ‘Vrijeme za istine’ napisala sam pre svega iz pozicije roditelja pitajući se koliko puta deci dok su još malena odlažemp da priznamo i ulepšavamo neke istine koje bi za njih u toj dobi mogle biti previše surove i bolne, istovremeno znajući da su neizbežne i da će se sa njima kad-tad susresti. Na ovoj pesmi svi instrumenti uključujući i prateće vokale su snimljeni /odsvirani ‘uživo ‘, Branko Markota ju je komponovao, a on i Zvone Dusper su uradili  aranžman.

Pesma “Vrijeme za istine” zaživela je i u video spotu koji je režirao i montirao Danilo Šerbedžija, a snimio Mario Borščak:

Spot je sniman u ‘Zagrebačkom kazalištu mladih’ (koje je i moje matično pozorište), gde se odvijaju paralelno dve priče preuzete iz ličnog iskustva. Dočarava razne situacije koje su se odvijale kada bih decu povela sa sobom u pozorište na probu gde su se, dok mama radi, oni igrali u gledalištu šminkali u prostoriji za šminku i spavali u garderobi.

Bilo nam je prezabavno. Spot je zamišljen kao filmić i u njemu su glavne zvezde Kaja i Pavo Djurović koji glume moju decu, budući su moja prava deca već tinejdžeri za glavu viši od mene i više im ne mogu tako lako ublažiti ‘istine’.“, ispričala je Lucija.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.