Klinika Denisa Kataneca objavljuje novi singl -“Vampiri”

Kataneca

Nakon uspešnog prvenca “Jada Jada”, Klinika Denisa Kataneca okreće novo poglavlje i uvodi nas u svet novog albuma sa pesmom i spotom “Vampiri” (Menart HR)!

 

Pesma je nastala odmah Katanecaposle snimljenog albuma „Jada Jada“(Menart HR). Zajedno sa još jednom pesmom, koncertnim favoritom “Srećko iz zemlje trećeg svijeta”, predstavlja razigraniji i poletniji zvuk Klinike sa inače nešto mračnijeg budućeg albuma.

„Spot je sniman u Varaždinu i Koprivnici, a snimao, režirao i montirao ga je Bojan Koštić (Kontraliht). Denis i njegovi demoni se vole javno, a kako izgleda put njihovog prihvaćanja, samim time i ukroćivanja, saznajte iz novog spota Klinike Denisa Kataneca “Vampiri”, poručuje Denis Katanec.

Sledeći koncert Klinike Denisa Kataneca je 19.5. u Beogradu kada Klinika hvata treću sreću nakon dva, zbog bolesti, odložena koncerta.

Osim što je Klinika Denisa Kataneca publiku i kritiku osvojila albumom prvencem „Jada Jada“, bend se uspešno predstavio i na Porinom nagrađenoj kompilaciji „Zagreb Calling: Generacija bez refrena“ (Menart HR) i to sa pesmom „Mala Snaga II“.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.