KAMRAD privlači pažnju novim singlom”I Believe”

KAMRAD

Nemački kantautor, multi-instrumentalista i producent u usponu, KAMRAD, kombinuje elemente popa, R’n’B-ja i EDM zvuka u svojim pesmama, koje na pravi način spajaju zarazne ritmove sa njegovim iskrenim tekstovima.

 

KAMRADNjegov aktuelni singl “I Believe” (Sony Music Germany) postiže neverovatan uspeh. Pesma je premašila 8 miliona strimova, dok je na Tik Toku kreirano preko 2000 postova sa pesmom koji ukupno imaju preko 12 miliona pregleda:

love this guy haha #fyp #foryou #fypシ #english #funny #drivethru #ibelieve #viral #tiktokshortfilm #meme #foryoupage

Pesma “I Believe” se dotiče jedne veoma važne teme, a to je teškoća pronalaženja prave ljubavi u doba društvenih mreža i Tindera:

“Mislim da mnogi ljudi, uključujući i mene pate od nerealnih očekivanja kada su u pitanju partnerski odnosi u odnosu na to kako su oni  predstavaljeni na društvenim mrežama i medijima uopšte”, kaže KAMRAD.

Ovaj 24-godišnjak otvoreno o sebi kaže da je “mlada i još nezrela osoba sa velikim očekivanjima, ali i brigom i strahovima”:

KAMRAD

“Želim da pokažem mojim fanovima i slušaocima moj lični razvoj i sazrevanje, zbog toga ću se potruditi da u svojim pesmama budem što iskreniji, što  otvoreniji, što više ja”, najavljuje KAMRAD.

KAMRAD je do sada objavio EP, debi album i par singlova nakon albuma, a  do sada su mu tri singla ušla u top 100, mežu njima i “Blame It On The Lights”.

Nico Santos, Sunrise Avenue, Aled Tawil su imena sa kojima je KAMRAD bio na turnejama, Što je uvek bio njegov san: “Biti na bini je razlog zbog čega sam počeo da stvaram muziku”, objašnjava i dodaje: “Slušati ljude u publici dok pevaju  “I Believe” iz noći u noć, je velika privilegija i predivan osećaj” konstatuje KAMRAD.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.