HAUSER objavio novi solo album i najavio svetsku turneju!

HAUSER

Popularni čelista HAUSER objavio je novi, drugi po redu, solo album, “The Player” i najavio veliku svetsku turneju, “Rebel With A Cello” u okviru koje dolazi u i beogradsku Štark Arenu  24.10.2023.

 

“The Player” se sastoji od 12 obrada poznatih latino pop i jazz kompozicija kojima je udahnuo nove dimenzije svojim virtuoznim izvođenjem:

“Danas se mnogo muzike stvara na veštački način, ovim albumom sam hteo da istaknem ulogu pravog muzičara u kreiranju jedinstvenog zvuka koji svakoj pesmi donosi nešto novo”, izjavio je HAUSER.

HAUSERBogati aranžmani kojima dominiraju žičani instrumenti slavnog češkog nacionalnog simfonijskog orkestra, prisutni su u svakoj kompoziciji na albumu, a sve to je produkcijiski posebno naglasio Steven Mercurio,dirigent i kompozitor, poznat po saradnjama sa popularnim imenima kao što su Luciano Pavatotti, Chick Korea, Andrea Bocelli i Sting.

Pored svetski uspešne karijere u dvojcu 2CELLOS, HAUSER se ostvario i kroz solo karijeru održavši do sada veoma zapažene koncerte u preko 40 zemalja širom planete, uključujući i istorijske dvorane poput njujorške  Radio City Music Hall i londonske  Royal’s Albert Hall.  Takođe, nastupao je sa velikim muzičkim imenima kao što su Andrea Bocelli, Red Hot Chili Peppers i Elton John.Ovog leta je otvorio završno veče dodele nagrada na 79.Međunarodnom filmskom festivalu u Veneciji, a gostovao je i u Vatikanu.

HAUSER ima veliku bazu obožavalaca i milione pratilaca na društvenim mrežama, a njegova vrlo česta i bliska interakcija sa publikom čini ga svetskim pop fenomenom sa preko tri milijarde audio i video strimova. On poseduje suštinsku sposobnost da ujedini i inspiriše generacije ljubitelja muzike. “Violončelo ima univerzalni jezik koji svako može da razume. Muzika je začin života, želim da stvaram muziku i proslavljam njen dar koji nas sve spaja i okuplja “, izjavio je Hauser.

Sa albuma “The Player” do sada su skinuti singlovi: “Let’s Get Loud,” “Livin’ la Vida Loca”  “Quizás, Quizás, Quizás, “Waka Waka” i “Historia De Un Amor” .

U okviru svetske  turneje “Buntovnik sa čelom” (Rebel With Cello” HAUSER će nastupiti u beogradskoj Štark Areni 24.oktobra 2023.godine. Karte će biti puštene u prodaju 30.09.2022.

Album„THE PLAYER“ je u PRODAJI!

Redosled pesama na albumu “The Player”:

1.      Sway

2.      Livin’ la Vida Loca

3.      La Isla Bonita

4.      Bésame Mucho

5.      Quando, Quando, Quando

6.      Cherry Pink and Apple Blossom White

7.      Señorita

8.      Obsesión

9.      Quizás, Quizás, Quizás (feat. Caroline Campbell)

10.    Historia de un Amor

11.    Let’s Get Loud

12.    Waka Waka

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.