Harry Styles predstavlja muziku za suši restoran, a spot već ima preko pet miliona pregleda!

Harry_Styles

Nakon “As It Was” i “Late Night Talking” još jedna pesma sa, od kritike visoko ocenjenog platinasto- tiražnog  albuma Harry’s House, dobila  je svoju video pratnju.

 

Harry_StylesTreći zvanični singl je “Music For a Sushi Restaurant”, koji je već ovenčan zlatnim tiražem , jer se u jednom momentu, zejdno sa prethodna dva singla nalazio među prvih deset pesama  na top listama, što je tek treći takav slučaj u muzičkoj istoriji praćenja top lista.

Reditelj spota je Aubie Perrie, a spot je snimljen u Bruklinu. Ova video priča nas vodi nazad na ostrvo iz mašte, Eroda (iz spota “Adore You”) na kome se nalazi vrlo popularan restoran, Gill’s Sushi, čiji meni je posebno ponosan na “ulov dana” (pogledajte video)

Pesma “Music For A Sushi Restaurant”  je takođe muzička podloga nove reklame za Apple Airpods slušalice, a sav prihod od korišćenja pesme, Harry je donirao  Međunarodnom komitetu za spasavanje (IRC).

Za manje od pet meseci od kada je izašao, album “Harry’s House” je dostigao platinasti tiraž i do sada je prodat u preko 4 miliona primeraka širom sveta. Prvi singl s albuma “As It Was” proveo je 15 nedelja na prvom mestu Billboard liste singlova što ga stavlja na mesto #4 pesama sa najdužim boravkom na vrhu liste.

Harry Styles je već izvesno vreme na svetskoj turneji “Love On Tour”, trenutno u Severnoj Americi, dok krajem novembra nastavlja turneju po Južnoj Americi. Sledeće godine u februaru mesecu nastavlja sa koncertima po Australiji, da bi se u maju vratio ponovo u Evropu.

U našoj online prodavnici možete naći album Harry’s House, na CD i LP formatu!

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.