Kralj Čačka i predstava “Soundtrack za film koji nije snimljen” oduševili prepunu Veliku salu Doma omladine Beograda!

Kralj_Čačka
PRED PREPUNOM VELIKOM SALOM DOMA OMLADINE BEOGRADA ODRŽANA JE PREDSTAVA “SOUNDTRACK ZA FILM KOJI NIJE SNIMLJEN” I KONCERT KRALJA ČAČKA I NINE BAJSIĆ!

 

Kralj_Čačka“Velika sala Doma omladine Beograda bila je tesna da primi sve koji su došli da pogledaju i odslušaju “Soundtrack za film koji nije snimljen”. Doslovno – tesna, jer je deo ljudi sedeo na stepeništu, a na balkon nije moglo da se uđe ni metar od vrata.to kako mogu da fuknkcionišu Beograd i Zagreb… Kralj Čačka Nina Bajsic Music” (Headliner, portal)

“Bend je svirao kao ona ekipa koju je sastavio Ti Boun Barnet za Roberta Planta i Alison Kraus. Ako biste zatvorili oči i slušali učinilo bi vam se da su na sceni Džej Belrouz, Denis Krauč i Mark Ribo. Šou je ukrao Marko Marić „u ulozi“ beogradskog taksiste. Njegov socio-politički traktat je bio tako šarmanta i tako tipičan za svaki susret sa ovdašnjim taksistima.

Glavni junak sinoćne predstave u Domu omladine je bila beogradska publika. Pravo je čudo sa koliko topline, odobravanja i oduševljenja je prihvatile ekipu iz Zagreba” (Žikica Simić)

Radio drama “Soundtrack za film koji nije snimljen” u produkciji Radio Teatra iz Zagreba, a u organizaciji Menart Srbija, predstavljena je premijerno beogradskoj publici u petak. 18.novembra, u Velikoj Sali Doma omladine Beograda.

Kralj_Čačka

Da postoji publika gladna ovakvih dešavanja bilo je jasno jer su karte bile rasprodate unapred.

Jedna sasvim intimna priča, u kojoj su glavni junaci devojka iz Zagreba (Nina Bajsić) i mladić iz Beograda (Nenad Marić, Kralj Čačka), koji žele a ne znaju kako da budu zajedno, manje pričaju, a više pevaju, naišla je na izuzetno topao  prijem beogradske publike.

Sa velikom pažnjom pratilo se  muzičko-scenska priča na sceni gde su,  uz dvoje glavnih junaka, tu  bili naratorka Pavlica Bajsić, kao i ostali učesnici Dino Brazzoduro, Marko Marić, Dalibor Piskrec, Sergej Sokolov, Filip Tančić, Aleksandar Leposavić, Miladin Stojković i rediteljka Katarina Krešić.

U prepunoj sali u kojoj su mnogi stajali ili sedeli na stepeništu, bilo je puno simpatija za umetnike na sceni, pa se publika nije osula čak ni na pauzi  između predstave i mini koncerta koji je potom usledio. Kralj Čačka , NIna Bajsić i bend iz predstave, u svedenom, akustičnom konceptu nizali su  pesme, kao svojevrsni nastavak dijaloga između dvoje junaka i prirodno zaokruženje njihove nedorečene priče.

Kako bi dočarali delić atmosfere te večeri, pogledajte galeriju fotografija autorke Aleksandre Ignjatović.

Preporučujemo da pročitate

Nema komentara, budite prvi koji će dodati komentar!


Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.