Alok i James Arthur igraju na sigurno u novom, disko  plesnom hitu “Work With My Love”

Alok
Brazilski superstar DJ Alok, poznat po kolosalnim saradnjama sa pevačima kao što su John Legend, Jason Derulo, Tove Lo i Ellie Goulding, udružio je snage sa britanskim crooner-om, Jamesom Arthurom u pesmi “Work With My Love”.

 

Ako vam je melodija pesme poznata, to je zato što i jeste. Naime, taj sempl koristila je i grupa Shapeshifters u svom hit singlu “Lola’s Theme” (2004), dok original pripada izvođaču Johnnie-ju Tayloru i njegovoj pesmi “What Abou My Love”.

“Čim sam čuo zarazni sempl, bio sam jako zagrejan da otpevam ovu pesmu. Alok i ja smo već ranije pokušavali da napravimo saradnju, super sam srećan što smo uspeli da napravimo ovako masivan hit”, izjavio je James Arthur.

O saradnji, Alok kaže:

“Veliki sam fan Jamesa Arthura, nadam se da će se ljudima dopasti naša saradnja”.

U novu godinu Alok je ušao ne samo sa ovako velikom hit saradnjim, već i kao krunisani No.1 DJ u Južnoj Americi i No.4 DJ u svetu, prema podacima magazina DJ Mag.

Alok

 Samo tokom prošle godine nedeljama je bio na #1 mestu Billboardove Dance liste sa pesmom “Deep Down”, a zatim je usledila saradnja sa Sigalom i Ellie Goulding u singlu “All By Myself”, koja je uzdrmala radio stanice širom sveta. Alok ima čak 70 miliona pratilaca na društvenim mrežama, a 2020 dobio je nagradu na dodeli međunarodnih Dance Music nagrada, za najbolji remix pesme “Piece Of Your Heart” dua Meduza.Treba pomenuti I njegovu saradnju “Hear Me now” feat.Bruno Martini, Zeeba, koja do sada ima preko 454 miliona pregleda na You Tube-u.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.