Koncertnom promocijom Jelena Bjeković proslavila izlazak svog prvog albuma

Bjeković

Ni sneg ni hladnoća nisu sprečili fanove i prijatelje Jelene Bjeković da sinoć u punom klubu Atom proslave izlazak njenog debi albuma-“Dala sam sve”(Menart).

 

Energija svih muzičara na sceni i sinergija sa veoma raspoloženom publikom na najbolji način reflektuju naslov prvog Jeleninog albuma!

Bjeković

Prateći bend je zvezdu večeri najavio poznatom numerom “She worked hard for the money”, a Jelena se prvo zahvalila svima koji su pomogli da se njen dugogodišnji san pretvori u javu.

Ni u tom momentu nije zaboravila da nas sve podseti da okrenemo 3030 i brojem 1427 pomognemo malom Luki!  

Na sceni su se ređale pesme sa prvenca talentovane muzičarke, a sve je počelo pesmom koja otvara istoimeni album, “Dala sam sve”. Nastavilo se sa “Kako To”, “Ti si taj” koje uživo zvuče još energičnije i moćnije, a Jelenin glas preti da sruši tavanicu!

Onog momenta kada se dohvatila gitare i odsvirala i otpevala, “Da bolje sam znala”, mnogi u publici su pomislili da smo dobili srpsku verziju Alane Majls.

Album “Dala sam sve” je od danas (27.01.2023.) dostupan na svim muzičkim platformama!

Na albumu se nalazi ukupno 8 pesama koje je Jelena Bjekovič napisala i komponovala.

“Album je sniman tokom 2021. i 2022. godine. Svaka pesma na albumu nosi svoju posebnu priču i žanrovski podzvuk. Shodno tome, veliki broj muzičara i producenata je bio angažovan i predan u radu na ovom albumu i u realizaciji moje ideje oko svake pesme.

Album ”Dala sam sve” je sniman u više različitih studija sa više različitih producenata: Produkciju su radili:  Nikola Radivojević iz Analog mind studio, Uroš Milkić iz Down there studio, Vladimir Jovan iz  Save room studio i Andreja Jovanović”, o albumu nam je rekla Jelena Bjeković.

Pogledajte delić atmosfere sa koncertne promocije albuma na fotografijama čiji je autor je Aleksandra Ignjatović.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.