Dva nova singla DJ Folamoura pred sutrašnji, treći nastup u Beogradu

Folamour

Francuski DJ, producent i pevač koji je ostvario uspešnu internacionalnu karijeru, objavio je novi singl “Freedom” (Columbia France).

 

“Freedom” je zarazna melodija koja lako ulazi u uši i inspirisana je dance subkulturom devedesetih.

FolamourMultiinstrumentalista, Folamour ponovo prekoračuje granice žanrova, mešajući house i hip hop na sebi svojstven, kreativan način. Ova kombinacija žanrova nije čudna jer Folamour dolazi iz Marseja, francuske prestonice rep i street art kulture, kome upravo spotom “Freedom”, inspirisanim devedesetim godina daje počast svojim ljubavima, hip hopu i house zvuku.

Singl “Friends” urađen je u saradnji sa australijskim pevačem Timom Ayreom , u pitanju je moderna nostalgična melodija koja tematski osvetljava važnost prijateljstva i ljubaznosti kao protivteže samoći u gradu u kome život protiče brzo. Folamour  često putuje i ovo je njegov osvrt na ne tako glamuroznu stranu muzičke karijere.

“Moji prijatelji i moji voljeni su razlog zbog kojih radim mnoge stvari, oni su moje gorivo i moj spas. Posvećujem ovu pesmu svim prijateljima na svetu, nadam se da će se u njoj pronaći kao i ja”, izjavio je Folamour.

FolamourFolamour je najavio da će njegov budući album, “Manifesto”, sniman u Marseju i Amsterdamu (Wisseloord Studio). nositi univerzalnu poruku mira i zajedništva. Kao veliki ljubitelj funk i house zvuka, ovaj izvanredni producent crpi inspiraciju iz  različitih umetničkih susreta kako bi unapredio svoju muzičku kreativnost:  umetniici koji su oblikovali njegov ukus poput Leisure, Amadou & Mariam, Emmanuel Jal ili Jungle By Night uneće svoj talenat i energiju u ovaj novi album koji će izaći na proleće ove godine.

od 2015.godine Folamour je održao preko 600 koncerata u više od 30 zemalja.Njegov nastup Boiler Room-u 2019.godine  još uvek važi za jedan od najboljih deset nastupa u tom čuvenom klubu. Njegova ovogodišnja turneja, House Of Love počela je 18.februara u Amsterdamu i vodiće ga kroz najveće dvorane namenjene elektronskom zvuku: Paradiso (Amsterdam), Olympia (Pariz),O2 Academy Brixton (London), ali i na veoma poznate festivale poput: Sonar Festival (Barselona), Sziget festoval (Budimpešta), Sonar (Lisabon), itd. Folamour je poznat našoj publici jer je u više navrata gostovao u Beogradu (Barutana, Hangar, Love Fest). U okviru House Of Love turneje, Folamour  dolazi u Beograd, 11.marta , gde će nastupiti uživo  u Hangaru.

PRATITE FOLAMOUR

Instagram | TikTok | Facebook | YouTube | Spotify

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.