“Sve se promenilo” je naslovni singl sa budućeg debi albuma grupe Zimbabveanski zavod za zaštitu zverova

Zimbabveanski

Grupa Zimbabveanski zavod za zaštitu zverova objavila je singl “Sve se promenilo” koji je ujedno naslovni singl sa budućeg albuma koji se uskoro očekuje!

 

ZimbabveanskiZimbabveanski zavod za zaštitu zverova je grupa koja se okupila još davne 2012.godine kada je počela da stvara prve pesme. Bend je zvanično formiran 2016. godine i odmah su se svojim zvukom izdvojili od drugih bendova na domaćoj sceni. Prošli su put afirmisanja i profilisanja, dobili su nagradu publike na BARF-u (2017), da bi sledeće godine svirali na Zaječarskoj gitarijadi, a potom i na  Festivalu Dev9t, pančevačkom festivalu Moonwalk, kao i po beogradskim klubovima Atom, Elektropionir i Kuglaš.

Album “Nemoj mi reći da je stiglo novo doba” čine pesme koja su zdrava kombinacija  new wave revival ’80-tih, modernog pop-rocka, pa i post punk zvuka. Album su producirali  članovi benda uz pomoć producenta Vlade Novičića.  Digitalni album (Menart)  će izaći 30.marta, a noseći singl sa njega je pesma “Sve se promenilo” koja upravo govori o poznatom paradoksu “sve se promenilo, ali se ništa nije promenilo”.

 

Zimbabveanski zavod za zaštitu zverova su:

Nikola Radosavljević: vokal, tekstovi

Nikola Pješćić: gitara

Nikola Todić: bas

Nemanja Todorović: ritam gitara

Stefan Đorđević: klavijature

Aleksandar Anđelković Fanki: bubanj

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.