Purple Disco Machine i Kungs spojili ljubav prema fanku u novoj disko himni “Substitution”

Purple_Disco_Machine

Na krilima uspeha i osvojene Grammy nagrade (za remiks pesme “It’s About Damn Time” koju izvodi Lizzo), nemački producent Tino Piontek poznatiji kao Purple Disco Machine, vraća se sa novim hit singlom!

 

Stubovi današnje disko i fank scene, Purple Disco Machine i Kungs, udružili su se da bi nam isporučili novu pesmu koja će dominirati muzičkim top listama narednih meseci. Nemački i francuski producent  pokazali su se kao  savršen tandem čija će zajednička pesma  biti jedan od favorita na plesnim podijumima ove sezone. Pesmu su snimili u Drezdenu, gde Purple Disco Machine ima svoj studio i na licu mesta “ispeglali” zvuk da bi stvorili autentičan disko hit.

Nakon hit singlova “Hypnotized” i “In The Dark”, Purple Disco Machine je postao prestižni producent koji je zaokružio svoj uspeh albumom “Exotica”. Sa druge strane, Kungs je poneo krunu lidera francuske elektronske revolucije svojim albumom “Club Azur” i velikim radijskim hitovima: “Clap Your Hands” i “Never Going Home“.

“Substitution” je savršeni muzički spoj fanka i italo-disco uticaja, koji počinje očaravajućim klavirskim akordima i prepoznatljivom bas linijom. Sempl iz vanvremenskog hita “Big In Japan” grupe Alphaville daje ovoj pesmi dodatnu harizmu koja izdvaja produkciju ova dva producenta za klasu više, upravo zato što obojica vuku korene iz živih, klupskih nastupa.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.