Foo Fighters singlom “Rescued” najavljuju izlazak novog albuma

Fighters
Posle godinu dana od zapanjujućeg gubitka, ličnog preispitivanja i gorko-slatkih posveta, Foo Fighters se vraćaju albumom čiji naslov ukratko sumira njihovo sadašnje osećanje:
“But Here We Are” (Roswell Records/RCA Records) a koji izlazi 02.juna.

 

Brutalno iskren i emocionalno sirov odgovor na sve što je grupa pretrpela, “But Here We Are”, je svedočanstvo o lekovitosti muzike, prijateljstva i porodice. Hrabar, oštećen,ali nepokolebljivo autentičan, budući album otvara prvi singl, prigodno naslovljen, “Rescued”, na koji se nastavlja narednih devet pesama u kojima se smenjuju bes, tuga, spokoj, prihvatanje i bezbroj tačaka između.

Greg Kurstin i Foo Fighters potpisuju produkciju albuma koji je u isto vreme i jedanaesti album po redu, ali i prvo poglavlje novog života grupe. Zvučno, “But Here We Are” vuče na naivnost debi albuma koji su Foo Fighters objavili 1995.godine, ali ga sada, podstaknuti decenijama zrelosti i dubine, iznose  braća koja su pronašla utehu u muzici koja ih je okupila pre 28 godina i koja im kroz nove pesme  terapeutski omogućava nastavak života.

Redosled pesama sa albuma “But Here We Are”:

Rescued

Under You

FightersHearing Voices

But Here We Are

The Glass

Nothing At All

Show Me How

Beyond Me

The Teacher

Rest

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.