Lost Frequencies ima novi letnji hit singl “The Feeling”

Frequencies

Belgijski superstar Lost Frequencies nas je prošle godine zadivio singlom “Where Are You Now”, a potom i singlom “Back To You”, sada nas ozbiljno sprema za festivalsku sezonu koja je pred nama sa blistavim novim singlom dinamičnog tempa, “The Feeling”.

FrequenciesOčaravajuća elektro.dance numera prožeta je snažnim uplivom country vajba, čime momentalno daje utisak da nam je već dobro poznata i idealan je soundtrack za početak leta. Belgijski DJ je ponovo uspeo da isproducira pesmu tako da će nam noge same lupkati u njenom ritmu dok njen optimizam odzvanja u ušima a atmosfera nas vodi na mesta gde sunce stalno sija, a dobra vremena se kotrljaju.

Felix De Laet, poznatiji kao Lost Frequencies, čvrsto stoji na čelu globalne  elektronske muzičke scene, nakon meteorskog uspeha pesme “Are You With Me”. Sa 11 singlova koji su prestigli višestruko platinasti tiraž, ovaj belgijski producent mesečno privuče 23 miliona ljudi na digitalnim platformama, a premašio je zapanjujućih četiri milijarde kombinovanih strimova prošle godine.

Zahvaljujući kombinovanju muzičkih žanrova, njegov kvalitet je prepoznala i struka, pa je početkom godine bio nominovan za nagradu BRIT 2023, za hit singl “Where Are You Now” koja je sama premašila milijardu i po kombinovanih strimova. Prestižni DJ MAG redovno Lost Frequencies svrstava među najbolje izvođače na svetu, zbog njegove muzike i rasprodatih turneja globalno.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.