Miley Cyrus objavila emotivnu novu pesmu “Used To Be Young”

Miley

Novi singl prati TV specijal  “ENDLESS SUMMER VACATION: CONTINUED (BACKYARD SESSIONS) ”  koji je juče emitovan na kanalu ABC, a potom će se naći na redovnoj ponudi servisa Hulu.

 

Bila je to prilika da Miley u okviru intervjua podeli neke priče i da uvid iz mnogih poglavlja svog malo je reći uzbudljivog odrastanja i sazrevanja pod reflektorima.

Miley

“Ova pesma sa poštovanjem govori o tome šta smo bili, ljubavi prema onome šta jesmo i slavljenju onoga šta ćemo postati. Osećam ponos kada razmišljam o svojoj prošlosti i optimista sam kada razmišljam o budućnosti. Zahvalna sam svojim vernim fanovima koji svakodnevno ostvaruju moje snove. iskreno sam zahvalna na vašoj postojanoj nepokoleblkivoj podršci. Ova pesma je za vas“, izjavila je Miley.

O spotu Miley kaže: ” To je super emotivno, jer sam ja bukvalno “mini me” svoje mame i kada viidm njen snimak kako pleše uz moju pesmu, dok ja snimam spot, istovremeno bih plakala i smejala se, jer to budi mnogo uspomena i osećanja, a retko stižemo da vidimo istinske ljudske emocije ovih dana”.

“Used To Be Young” je prva nova muzika koju je Miley objavila nakon izlaska komercijalno uspešnog i od kritike visoko ocenjenog aktuelnog albuma “Endless Summer Vacation”. Album je proslavio singl “Flowers”, koji je čak 8 nedelja proveo na vrhu Billboard Hot 100 liste singlova, što je ujedno i najveći uspeh koji je Miley Cyrus postigla. Na američkim radio stanicama, “Flowers” je provela čak 10 nedelja na prvom mestu, a prešla je i cifru od četiri milijarde strimova i pesma je koja je najbrže došla do 500 miliona strimova!

“Used To Be Young” stiže taman da obeleži desetogodišnjicu od izlaska albuma “Bangerz” (2013) koji je premašio trostruki platinasti tiraž, a na njemu se našao i njen sjajni singl “Wrecking Ball”. Iz tog razloga pojaviće se specijalna, limitirana serija vinila na kome će se naći i bpnus pesma “23”.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.