Måneskin izaziva novim singlom “Honey (Are U Coming?)

Maneskin

Vibrantan i živahan “Honey (Are U Coming?) pokazuje punu kreativnu  snagu rok kvarteta, moćan gitarski rif i ubedljiv refren prvi je samostalni singl nakon izlaska albuma “RUSH!”.

 

ManeskinBasistkinja Victoria De Angelis o novom singlu kaže:

Ovu pesmu smo napisali odmah nakon završetka prethodne turneje (“Loud Kids World Tour”), još uvek je u nama postojala energija od koncerata i putovanja. Pesmu smo započeli u Londonu, a završili u Los Anđelesu. Zadovoljni smo sa rezultatom i smatramo da smo doneli nešto novo

Frontmen Damiano David dodaje:

Ovo je priča o nekome ko se ne određuje polom, ne možeš jasno odlučiti šta je. Ali nosi neku tugu u svojim očima kao pozivnicu da se pridružiš u avanturi za koju ne znaš gde te vodi i šta ćeš pronaći u stvari

Obožavaoci grupe pesmu će čuti uživo za par dana, jer tada kreće svetska RUSH! turneja, a popularni italijanski bend će ovaj singl  izvesti na dodeli MTV VMA nagrada (13.09.), gde su nominovani u kategoriji za najbolji rok singl (“The Loneliest”).

ManeskinAlbum “RUSH!”  koji je izašao januara ove godine,  postigao je fenomenalan uspeh i zaposeo prva mesta na top listama najboljih albuma u čak 15 zemalja.

Album je do sada akumulirao preko 1.3 milijarde strimova i obezbedio bendu prvu nominaciju za Grammy nagradu, u kategoriji “Najbolji novi izvođač 2023”.

Grupa je nedavno kompletirala svetsku turneju “Loud Kids” tokom koje je po prvi put nastupila na  prestižnim Glastobury i Primavera festivalima, a završila je spektakularnim koncertima u rodnoj Italiji.

Tokom američkog dela turneje, Maneskin je prodao preko 100,000 karata i održao 25 koncerata, a kruna toga bio je koncert u rasprodatom Madison Sqaure Gardenu.

Trećeg septembra grupa koja je do sada generisala neverovatnih 9 milijardi strimova (milijardu samo na Spotify-ju!), kreću na RUSH! svetsku turneju tokom koje će u narednih četiri meseca ekspresno obići Severnu i Južnu Ameriku, Australiju (po prvi put), Japan i deo Evrope

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.