Mitar Zorić predstavlja svoj prvi album “Makadamski građanin”

Mitar
Prvi album autentičnog šmekera sa niškog asfalta je stigao!

 

Mitar Zorić je dvadesetdevetogodišnji pevač i gitarista koga građani Niša dobro poznaju jer ih već godinama šarmira kao ulični svirač ispred Gradske kuće.

Mitar

Mitar je kreativna osoba, čim je naučio da piše, počeo je da piše svoje pesme, a čim je naučio da svira, počeo je da komponuje. Po prirodi stidljiv i introvertan, odabrao je ulične svirke, jer su mu pomogle da bude komunikativniji i otvoreniji sa ljudima.

Duhovit, otvoren i lucidan, Mitar Zorić piše i peva pesme o svojim dogodovštinama, pogledu na ljubav, ljude, okolinu i život uopšte. Ponekad je i brutalno iskren, ali nikada patetičan. Kaže da nema uzore, ali ističe da njegovu kreativnost inspirišu autori kao što su: Bob Dylan, Tom Waits, Đorđe Balašević i Kralj Čačka.

Mitar već godinama postavlja svoje pesme na kanalu You Tube, a sada je upakovao svoj dugoočekivani prvi studijski album, na kome će se nalazi  odabranih deset pesama, čiji je kompletan autor. Kao bonus pojavljuje se pesma “Idi daleko” koju je snimio kao član niške grupe O.K.O.T.

Naslov albuma, “Makadaski građanin” na najbolji način opisuje  Mitra Zorića kao umetnika, izvođača ali i pažljivog posmatrača sveta i ljudi oko sebe.

Sa albuma “Makadamski građanin” skinut je singl “Šta mi je raditi” za koji je urađen sjajan video spot. 

Od petka, 13. oktobra, “Makadamski građanin” (Menart Srbija) se otisnuo u svet putem muzičkih digitalnih servisa!

Redosled pesama na albumu “Makadamski građanin”:

1.Šta mi znači

2.Da je vidim

Mitar3.Ostadoh bez para

4.Šta mi je raditi

5.Sofijin svet

6.Brzalica bivšoj dragoj

7.Violeta

8.Ko te jebe

9.Bivša iz Niša

10.Vreme mi leti

11.Idi daleko  feat. O.K.O.T.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.