Treći studijski album grupe Igralom je upravo izašao

Igralom

Treći studijski album grupe Igralom, „Premalim stvarima“ (Menart Srbija)  je upravo izašao na svim digitalnim servisima i prekinuo tako petogodišnju pauzu koja je nastala nakon izlaska drugog studijskog albuma „Sunovrat“, koji je od strane kritike označen kao jedan od najboljih albuma 2018. godine.

 

Igralom„Premalim stvarima“ je snimljen u niškom studiju “My Room Acoustic”, Mladen Marjanović je miksao album, a Srđan Milovanović je uradio master.  Pored tria Igralom, gosti na albumu su: Vedran Peternel, Sara Renar i Tea Režek.

Jedinstveni zvuk Igraloma -rock n roll u spoju sa  tradicionalnom muzikom sveta,  saharski dirt blues sa istočnjačkim melosom obavijen u ruho amerikane, sa ciljem da napravi vrtlog derviškog transa, prisutan je i na albumu “Premalim stvarima” i donosi sedam novih pesama, koje će se osim digitalno, pojaviti i na formatu vinila, do kraja ove godine.

Vizuelni identitet novog albuma grupe kreirao je studio STUDIO CONSTRUCTORY, koji su takođe producirali animirani spot pesme „Dan u životu“.

Igralom čine: Mladen Marjanović (gitara), Ivan Cvetković (bubanj i perkusije) i Dimitrije Simović (vokal, bas gitara). Foto: Marina Uzelac.

Redosled pesama na albumu „Premalim stvarima“:

Igralom

Premalim stvarima

Lešinari

Bolna žena

Dan u životu

Kralj

Kafanče

Sunce

Album možete slušati na svim digitalnim servisima!

Igralom pratite na FB /Instagram/YouTube

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.