Grupa POEZ11A predstavlja singl “Voda” kojim zvanično počinje saradnja sa Menartom

poez11a

Poez11a je još jedan muzički dragulj Bora, industrijskog grada sa istoka Srbije.

 

poez11aOkosnicu benda Poez11a na nastupima čine Ivan Ilić (vokal, tekstovi, muzika, gitara), Željko Ljubić Piti (muzika, gitara), Jelena Ilić (violina), Vukašin Jelenković (klavir), Miloš Vojvodić (bubanj) i Filip Savić (bas). 

Menart Srbija i Poez11a saradnju počinju pesmom „Voda”, čiji su autori muzike Željko Ljubić Piti, a teksta Ivan Ilić. U snimanju singla “Voda” svoj doprinos su dali i Darko Urošević na bubnju, Miroslav Užarević na basu, Andrej Maksimović na trubi. Pozadinske vokale je otpevala Natalija Stamenković, dok je Slobodan Radojković učestvovao kao snimatelj i gitarista.

poez11aSpot je uradio dugogodišnji saradnik i prijatelj benda Vladimir Grčić.

Tokom godine se očekuje i prvi studijski album grupe za čiju produkciju je angažovan poznati hrvatski muzičar, inženjer zvuka i muzičke produkcije Vedran Peternel (Darko Rundek, Dimitrije Dimitrijević,Igralom, kompilacije: Zagreb Calling i Zvučni zid).

Frontmen Ivan Ilić priča kako je došlo do saradnje sa Vedranom:

Kontaktirao sam Vedrana, poslao pesme i izneo naše planove. Vedran je pozitivno reagovao na predlog saradnje, tako da će sada biti producent na albumu, koji će se pojaviti tokom ove godine.”

Kako zvuči saradnja grupe Poez11a i producenta Vedrana Peternela možete čuti već na njihovom prvom singlu „Voda”, koji je postavljen na sve digitalne muzičke platforme.

Pratite grupu Poez11a na njihovim Facebook  i Instagram profilu.

 

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.