Detour novim singlom leti prema sedmom albumu

Detour
„Kao ptica let, moje misli putuju..
Tamo gdje si ti, da te noću čuvaju…
Stihovi su kojim Detour započinje svoj novi let, novo putovanje u nove materijale.

 

detourPrvi singl „Kao ptica let“ sa njihovog nadolazećeg sedmog albuma, na prvu osvaja i uvo i srce. Tekstom posebno emotivni, ali ritmom letnje razigrani Detour još jednom pokazuju zašto su miljenici urbane publike.
 
Autor pesme i frontman benda Nenad Borgudan iskreno kaže kako mu je teško da priai o svojoj muyici i kako je najsretniji kada slušaocii sami daju interpretaciju Detourovih pesama.
 
Toliko smo uživali da radimo na našem poslednjem albumu Master Blaster, ali sa istom smo se radošću upustili i u ovo novo poglavlje. Ispred nas je „Kao ptica let“ avantura u jedan drugačiji zvuk, ali opet, čini mi se, ovako subjektivno, prepoznatljiv Detouru. Pesma govori o uspomenama od kojih smo satkani i o tome da sve što je nestalo i prestalo živeti i dalje postoji dokle god se mi toga sećamo.“- Kaže nam Nenad Borgudan koji je rediteljsku palicu za vizualizaciju spota predao Radoslavu Jovanoviću Gonzu.

Spot stiže uskoro, a Gonzo, kao naš provereni partner savršeno razume viziju pesme.“- rekao nam je Nenad i otkrio da bi spot za pesmu mogli videti već sredinom juna.
Letnji hit omiljenog zagrebačkog benda priča emotivnu ljubavnu priču i u klasičnom detourovskom maniru donosi dozu pozitive i optimizma.
 
detour„Gdje god da odeš ljubavi I more da nas razdvoji
Nije to ništa, ja sjećam se I pamtim da ne prestane…“
 
I u pravu je Borgudan kada kaže da njegovi stihove najbolje pričaju Detourovu priču jer tako je teško već na prvu ne zaljubiti se u njegove zarazne stofe i melodiju.
A osim što će novi hit singl Detoura odjekivati radijskim etrom i osvojiti digitalne servise bend će ovo leto svirati širom regiona Tako ih nakon rasprodatog Beograda očekuju koncerti u Zagrebu, Prijedoru, Podgorici, Dubrovniku, Stari Gradu na Hvaru, Matuljima, Rapcu i brojnim drugim gradovima.
 
Upustite se u novi let sa Detourom i pesmu pronađite na svim digitalnim servisima.

Foto: Luka Nižetić

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.