Johnny Cash – The Real… collection(cd,2011)

1,249.00 рсд

SKU: 0886979153721 Categories: , Tags: ,

Novo,u celofanu,od ovlašćenog zastupnika za Srbiju,garancija,račun na vaše ime
Besplatana dostava za iznose veće od 2000 dinara,plaćanje preko računa ili pouzećem
bar kod:0886979153721


1 I Walk The Line
2 Folsom Prison Blues
3 Cry! Cry! Cry!
4 Get Rhythm
5 Guess Things Happen That Way
6 Rock Island Line
7 Home Of The Blues
8 Don’t Take Your Guns To Town
9 Shepherd Of My Heart
10 I’d Rather Die Young
11 It Was Jesus
12 Lead Me Gently Home
13 Swing Low, Sweet Chariot
14 Drink To Me
15 Going To Memphis
16 It Could Be You (Instead Of Him)
17 Loading Coal
18 Going To Memphis
19 When Papa Played The Dobro
20 Seasons Of My Heart
21 I Feel Better All Over
22 Honky Tonk Girl
23 He’ll Understand And Say Well Done
24 God Must Have My Fortune Laid Away
25 My God Is Real (Yes, God Is Real)
26 Time Changes Everything
27 I’m So Lonesome I Could Cry
28 Taller Than Trees
29 I Won’t To Have Cross Jordan Alone
30 Why Do You Punish Me (For Loving You)



Nosač zvuka


Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Johnny Cash – The Real… collection(cd,2011)“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.