Michael Jackson – Dangerous(2LP,picture disc vinyl)

7,499.00 рсд

SKU: 0190758664415 Categories: , Tags: ,
A1 Jam
A2 Why You Wanna Trip On Me
A3 In The Closet
B1 She Drives Me Wild
B2 Remember The Time
B3 Can’t Let Her Get Away
B4 Heal The World
C1 Black Or White
C2 Who Is It
C3 Give In To Me
D1 Will You Be There
D2 Keep The Faith
D3 Gone Too Soon
D4 Dangerous


Nosač zvuka


Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Michael Jackson – Dangerous(2LP,picture disc vinyl)“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.