Massimov hit godine “Mali krug velikih ljudi” dobio je tri predivna DJ remixa


Već četiri meseca traje Massimova apsolutna dominacija na samom vrhu domaćih top lista singlova koji je zauzeo sjajnom pesmom “Mali krug velikih ljudi”.
Pesma koja je munjevito osvojila publiku i kritiku, takođe je veoma inspirisala i DJ producente.

Kada sam počeo da radim na miksevima, Massimo je rekao: ‘Napravi tako da je tebi dobro, vozi, ne mora biti kao original’. Napravio sam jednu verziju koja sledi originalne akorde i strukturu, “da se ima” a onda sam pesmu malo harmonijski i strukturalno pojednostavio koristeći pritom samo delove refrena koji skroz “leže” na deep house akorde koji su me furali od početka. Srećom, tekst je takav da to trpi i da je sve opet ispalo smisleno.”, ispričao nam je Dus.

Pesma “Mali krug velikih ljudi” oduševila je i DJ-a Mental Bluea (Roland Budin):

Nakon sto sam imao priliku da uživam u produkciji remiks obrade Massimove pesme “Znam”, želeo sam, prvi put, da Massima umotam u ruho modernijeg plesnog pop/deep-house ritma, jer bezvremenski sjaj njegovog specifičnog i upečatljivog vokalnog izražaja, koji nekoliko decenija dominira u kategoriji domaće pop ikone, to i zaslužuje.

Na sličan način sam bio inspirisan i u njegovoj pesmi “Mali Krug Velikih Ljudi” te sam poželeo da u ova dva moja remiksa, Massimo zaživi u plesnom ritmu, ušima i srcima mlađih generacija i onih koji se uz Massima tako osećaju.”

Poslušajte nove verzije hit singla u remixima renomiranih DJ-eva Mental Blue i  Dusa (Zvonimir Dusper) ,

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.